horoszkóp

Pin Up Girlként adja magát karácsonyra a playmate

dns
2006.12.29. 09:17
Kis Hegedűs Réka kedveli az ötvenes, hatvanas évek pin up-girl stílusát, úgy tartja, az egy időutazás a múltba. A playmate idén először az aktjait, illetve azoknak szolídabb változatát tartalmazó képeslapokat küldött magáról karácsonyi üdvözetként.

"Most először csináltam és küldtem magamról képeslapot. Eddig minden évben, mint mindenki más, én is sms-ben kívántam kellemes karácsonyt barátaimnak, szeretteimnek" -mondta Kis Hegedűs Réka playmate, akit a hozzánk eljuttatott speciális, nyolcvanas évek hangulatát idéző karácsonyi üdvözlőlapjáról kérdeztük. Mint kiderült, a modellt és fotósát nem a Flashdance-korszak ihlette, amikor ezt a módját választotta az ünnepi üdvözletnek.

Klikk!

Időutazás a múltba

"Az aktváltozat Németországban készült, az ötvenes-hatvanas évek "Pin Up Girl" stílusában. Szeretem ezt a képet, a hajat, a sminket. Olyan, mint egy időutazás a múltba, és most visszajött ez a korszak a divatba" - mondta a playmate a piros hajpántos, Tutti Frutti-szemöldököt újraértelmező fotójáról, amelynek szolídabb változatát juttatta el hozzánk. "A kéket pedig Mexikóban fotóztuk, egy tesztfotózason, az is szép emlék"- tette hozzá.

Kis Hegedűs Réka elmondta, a képeslapoknak készült egy pikánsabb változata is, de azokat a képekre előfizetőknek küldte el. "A VIP-előfizetőknek az aktváltozatot küldtem, hiszen megérdemlik - ha már fizettek - hogy megtekintsék a sorozataimat. A többi ismerős, barát, és ügynökségek a kék változatot kapták"- magyarázta a playmate, aki szerint a fotókra már több visszajelzés is érkezett.

Volt, aki verset írt válaszul

"Sokan válaszoltak. Volt, aki verset írt, volt aki hasonló, saját képéből készült lapot küldött, de volt, aki azt írta, hogy jobban járok, ha ő most nem küld hasonló képeslapot a fotójával" - mondta nevetgélve Kis Hegedűs Réka. Mint elmondta, fél éve van internethozzáférése otthon, "és azóta működik a honlapom is. Ezert idén ezzel a kis meglepetéssel készültem karira" - mondta el saját szavaival a playmate. A fotókól egyébként egy barátja készített készített képeslapot, aki a honlapjával is foglalkozik.

Nézzen képeket!

Kis Hegedűs Réka egyelőre nem tervezte, hogy a naptárkészítési konjuktúrában maga is részt vegyen, de már fontolgatta. "Tavaly szerepeltem két cég naptárjában, idén is készítettünk naptárat tizenegy másik modellel együtt egy autós cégnek. Tavaly a francia Playboy európai lányokból állított össze egy naptárat, és Magyarországot én képviseltem a fotómmal. Ez hízelgő, de nem tartom magam sztárnak, hogy naptárat adjak ki, hisz nem elég igényessen megfotózni, azt el is kell adni" - mondta Kis Hegedű Réka.