horoszkóp

Kis Hegedűs Réka jó pénzért még vetkőzne

sze
2008.07.10. 11:12
Kapcsolódók (1)
Az egykori harmadik helyezett playmate ma már inkább divatfotókon szerepel, amiben főként azt szereti, hogy nem kell mindig szexinek lennie. Persze jó pénzért elvállana egy újabb Playboy-fotózást is. Kis Hegedűs Réka szerint a playmate-ek egyáltalán nem számítanak modellnek és itthon topmodellek sincsenek. A modell jelenleg Keleti Györgyivel készül nagy dobásra, de hogy pontosan mire, az még titok.

A külföldön is modellkedő Kis Hegedűs Réka a 2004-es Playmate választás harmadik helyezettjeként tűnt fel, azóta rajongóinak folyamatosan kedveskedik szexi fotókkal, és mostanában inkább divatfotózásokon vesz részt. Most többek között a legutóbbi munkáiról számolt be a Velvetnek.

"Nemrég egy mexikói magazinban jelentek meg rólam fotók, focistának, nővérkének és tündérnek voltam beöltözve. Én leginkább a nővérkét szeretem, volt egyszer full szexi lakkszerkóm. De a tündér is bejött, az egyik ausztriai fotózáson angyalként fotóztak, hasonlóan, mint a Victoria's Secret bemutatókon. Egy angol fotós pedig próbabaként fotózott"- mondta Kis Hegedűs Réka, aki bevallotta, a privát életben is szívesen ölt álruhát. Ennek a szenvedélyének a márciusi celebfarsangon mi is szemtanúi voltunk: a modell testhezálló jelmezben, rózsaszín Playboy-nyusziként jelent meg.

Szeret beöltözni

Jobban szereti a divatfotózást, mint a meztelenkedést

Az egykori playmate ma már sokkal jobban szereti a divatfotózásokat, mint a férfimagazinok hasábjain való pózolást. Elmondta, nem is tervez újabb Playboy-szereplést. "Mexikóban lett volna egy címlap-felkérésem a Playboytól, ami anyagilag megérte volna, de végül nem lett belőle semmi. Én szívesen elvállaltam volna, csak a kinti ügynökségem nem akarta. Kint egy divatügynökségnél hátrány a playmate-, vagy aktos múlt" - meséli az egykori aktmodell.

Kis Hegedűs Réka azt is elárulta, azért "van az a pénz", amiért elvállalná a Playboyt, de most nincs a láthatáron ilyen jellegű fotózás. "Új kihívásokat keresek. Ezt a pályát inkább a húszéveseknek ajánlom, ezért is van egy kis ügynökségem, és segítem, menedzselem a kezdőket. Ma már jobban szeretem a divatfotózásokat, itt ugyanis nem annyira én vagyok előtérben, hanem a ruha. A férfimagazinokban a fotósok csak a kiegészítőkkel vagy a háttérrel tudnak játszani. Bejön a divatanyagoknál, hogy nem feltétlenül kell szépnek és szexinek lennem. Szeretem az elvont stylingot, a vad sminket meg helyszíneket" - mondta a modell, aki ugyan dolgozott már kifutón is, mégis inkább a fotómodellkedést tartja számára testhezállónak.

Itthon nincsenek topmodellek

Kis Hegedűs Rékát arról is megkérdeztük, szerinte ki tekinthető igazán modellnek. "Itthon már mindenkit modellként emlegetnek. Aki egyszer levetkőzött egy férfimagazinnak, az máris modell. A playmate-ek sem modellek. Az a modell szerintem, aki le van szerződve egy jó ügynökséghez, vagy ha nincs szerződése, akkor a legtöbb ügynökségnél be van regisztrálva, rendszeresen dolgozik és castingokra jár. Ahogy én is tettem anno. A legjobbak pedig nem itthon, hanem külföldön dolgoznak, itthon nem is nagyon ismerik őket. A barátnőm fél évet volt Indiában, most jött haza, de már Ausztriában szerződtették, onnan meg Törökországba vagy Mexikóba utazik. Akit meg nem modellként emlegetnek, azt topmodellnek hívják a különböző újságok. Itthon nincsenek topmodellek! Aki topmodell, az is külföldön fut be karriert. Például Cseh Annamari vagy Ebergényi Réka. Na őket már nevezhetjük topmodelleknek" - kaptunk választ.

A divatfotókon nem a modell a lényeg

Keleti Györgyivel nagy dobásra készülnek

Kis Hegedűs Réka egyébként legszívesebben Richweis Péterrel fotóssal dolgozna együtt, akinek a munkáival a budapesti Fashion Weeken találkozott először: "A képei igazi elvetemült, vad fantáziavilágot jelenítenek meg. Nekem nagyon bejön, szívesen dolgoznék vele. Végül sikerült találkozni is, Dubaiban van egy saját magazinja, mondta, hogy menjek ki hozzá. Rajta kívül Tombor Zoltánnal szeretnék még dolgozni" - mondta a modell, aki a jövőben a modellkedés után valami teljesen új dologba vágna bele. "Györgyikémmel iskolába járunk, és egy olyan új dolgot kezdünk el, aminek a modellkedéshez nem sok köze lesz" - titkolózott Kis Hegedűs Réka. Előtte azonban még Dél-Olaszországba utazik, hogy egy magyar divatmagazin címlapfotózásán vegyen részt.