horoszkóp

Mexikóban megbotránkoztak a múltamon

dns
2006.10.27. 08:41
Kis Hegedűs Réka egykori playmate Mexikóban szerepelt jó néhány férfimagazin címlapján, és állítja, ott nem szokás félpucéran pózolni. A modell úgy tartja, idehaza már nem okoz közmegvetést, ha valaki vetkőzik, sőt, rengeteg lány erre vágyik.

„Mexikóban kicsit megbotránkozva néztek rám a modellek, amikor megtudták, hogy playmate voltam, mert ott szemérmesebbek az emberek, és a divatmodellek körében az sem szokás, hogy félpucéran fotózkodjanak”- mondta Kis Hegedűs Réka, akit épp egy olaszországi elektronikai kiállításon értünk utol, ahol háziasszonyi feladatai voltak. A modell néhány évvel ezelőtt az Év Playmate-je első három helyezettje közt szerepelt, majd külföldön is elkezdett modellkedni. Legemlékezetesebb útjai között tartja számon a Mexikóban töltött négy hónapját.

Gondot okoz a vetkőzés

„Egész nap válogatásokra jártam, és néhány jó fotózást sikerült megcsípnem. Szerepeltem szinte az összes nívós mexikói férfimagazinban” – mondta Kis Hegedűs Réka, a hamarosan megjelenő magyar Maxim magazin kezdőszámának modellje visszatérve az előző felvetéséhez, a magyar és mexikói férfimagazin-piac közti különbségre.

Klikk!

„Hasonlóan viselkednek odakint, mint nálunk 5-7 évvel ezelőtt. Akkor még képes volt döbbenetet kiváltani, ha egy lány, vagy közszereplő nő levetkőzött valamelyik magazinnak. Ma már a lányok nagy részének álma, hogy szerepeljen ezekben a lapokban, és nem okoz gondot nekik, ha le kell vetkőzniük. Mexikóban nem így van, ott a fehérneműs fotózás is extrának számít”- mondta a modell, aki szerint az is lényeges különbség, hogy milyen típusú nők iránt nagyobb a kereslet.

Odakint nem divat a szőkeség

„Odakint a mexikói típusokat részesítik előnyben, úgy gondolják, az átlagra leginkább hasonlító külsejű nőkkel lehet eladni a dolgaikat. Nekem is azt tanácsolta az ügynökségem, mielőtt kiutaztam, hogy inkább barna hajjal járjak a válogatásokra, ha szőke vagyok, kevesebb munkára lesz esélyem” – mondta Kis Hegedűs Réka hozzátéve, a hajszínét sűrűn viszonylag sűrűn váltja, eredetileg szőkésbarna.

„Hívtak a német Matador férfimagazinba fotózni, oda például a szőke hajjal készült fotóim alapján válogattak be. Nemsokára mennem kellene majd, és most barna vagyok”- nevetett az egykori playmate. Kis Hegedűs Réka tíz éve modellkedik. A pályája kezdetén az akkori barátjával Pécsen modellstúdiót nyitott, de amikor Budapestre költözött, bezárták az üzletet.

Nem tudta kihasználni

„A fővárosban rengeteg ügynökég van, nem lett volna értelme még eggyel megpróbálkozni. Amikor elkezdtem modellkedni, még kevesebb magazin volt, és éppen hogy kettő modell-tehetségkutató. Most már sokkal több lehetőségük van a lányoknak dolgozni, ilyen szempontból bővült a kínálat” – mondta a modell.

Az Év Playmate-je versenyből adódó nyilvánosságot saját bevallása szerint nem tudta kellőképpen kihasználni. „A magánéleti dolgaim miatt nem tudtam elfogadni egy csomó médium meghívását, így kevés interjút tudtam adni és kevés tévében szerepeltem”- mondta, de az okokat nem részletezte.

Nézze meg képeinket!

Ha hideg van

Kis Hegedűs Réka annak ellenére, hogy épp Olaszországban hoszteszkedik, elmondta, nem sok hasonló munkát vállal. „Hoszteszmunkákat itthon nem nagyon szoktam vállalni, csak külföldön, ha izgalmasnak ígérkezik, és ha szép helyre hívnak. Nagyon szerettem volna részt venni a mexikói Maxim versenyen Puerto Vallartán, a tengerparton, de sajnos nem készült el időben a munkavízumom. Pedig anyagilag sem lett volna rossz, az első helyezett 15 ezer eurót kap, és a fotókért is 3000-et”- mondta a modell.

„Legközelebb decemberben Bangkokba utazom két hónapra, és Mexikóhoz hasonlóan válogatásokra járok majd. Telente szeretek elutazni olyan helyekre, ahol nem fázom”- mondta Kis Hegedűs Réka.