Kisó nem terhes, de gyakran vesz babaruhát

2008.02.21. 08:27
A Vivás műsorvezető szokott venni gyerekruhákat, de nem terhes. Ajándékba kapja az igen fiatal unokaöccse.

A Viva Televízió egyik műsorvezetője, Kisó januárban ünnepelte két éves évfordulóját párjával, Király Benjáminnal. Olvasónkban mély nyomot hagyhatott a hír, hiszen felfigyelt a barna lányra, aki a hétvégén egy babaosztályon kommandózott. Feljelentőnk rögtön arra a következtetésre jutott, hogy áldott állapotban lehet a műsorvezető, ő pedig jól rajtakapta.

"Szombaton kettő körül az Árkádban vásároltam a barátnőimmel, amikor a Zarában a Vivás Kisóra lettünk figyelmesek. A műsorvezető élőben jóval szebb, nagyon vékony és kicsit alacsony. Farmerkabátot, sötétkék farmert viselt, egy magas lány társaságában nézelődtek. Egy idő után áttértek a babaosztályra, ahol bébi cipőt nézegetett a Kisó. Vajon ő is a divatot követve teherbe esett? Sajnos nem láttam, hogy megvette-e végül a cipellőt, de ha valóban babát vár, akkor nagyon gratulálunk neki meg a párjának!" - örült feleslegesen Vagabond nevű olvasónk.

Kisó és Király Benjámin!

Nincs baba, csak ajándék

„Nem, nem várok babát" - mondta mosolyogva a Velvetnek Kisó és hozzátette végül nem vette meg a fent említett cipellőt. „Igazak az infók: a barátnőmmel valóban ellátogattunk az üzletbe, a megadott időpontban, és bementünk a bébiosztályra is. A nővérem kisbabájának néztem cipőt. Nálunk ez központi kérdés, - mert a babáknak magas a rüsztjük - nehéz jó cipőt kapni rájuk. Az utóbbi időben rengeteget vásárolok ilyen helyeken, mert el kell halmoznom az unokaöcsémet ajándékokkal."

Király Benjámin januárban azzal kápráztatta el a sajtót és Kisót, hogy egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg kedvesét. Egy hirtelen ötlettől vezérelve kétéves évfordulójukat úgy tette emlékezetessé Király, hogy egy saját maga által komponált dalt konyhakész állapotban ajándékozott a műsorvezetőnek. Természetesen a feliratozást is ő vitte véghez, így csupa közös emléket elevenített fel a dalszövegben. Királynak nem okozhatott nagy fejtörést a zeneszerzés és dalszövegírás, mert maga is gyakorló zenész, azaz egy együttes oszlopos tagja. Kisó pedig meghatódott, de házasságról a mai napig nem beszélnek.