horoszkóp

Kiszel Tünde esete a szőke, mediterrán típus

2005.11.22. 08:23
Kiszel Tünde férfimagazinban nem tenné szét a lábát, az igényes, romantikus zenéket szereti, meg a magas, szőke, kékszemű, olaszos típusú pasikat. Túláradó közlékenysége folytán emellett rengeteg mellékinformációval is gazdagodunk, és természetesen Donatellácskáról is sok mindent megtudhatunk.

Kiszel Tündével telefoninterjút készíteni azért nem egyszerű, mert a Budapest Tévé műsorvezetőnője az első kérdés elhangzása után folyamatosan válaszol, az egybefüggő szövegtestben pedig nehéz újabb kérdéseket elhelyezni. A helyzetet külön nehezítik a dekoratív médiaszemélyiséget lépten nyomon letámadó rajongói, akik még nyugodtan telefonálni sem hagyják alanyunkat, de a Velvet mindezek ellenére is próbált becsülettel helyt állni.

Jelenleg elsősorban az érdekel mindenkit, miért volt szükség arra, hogy egy ismert operaénekes fényképét kezdd mutogatni a sajtónak, miszerint ő volna Donatella édesapja?

Nézze meg képeinket!

Nem én álltam elő a sztorival, az egyik bulvárlap kezdte feszegetni, de igazából nagyon nem fair módon viselkedtek, mert azzal az ürüggyel hívtak fel, hogy a lakásomat szeretnék fotózni. Kérték, hogy nyissam ki a szekrényemet, mutassam meg a ruháimat, de valahogy ezt is sikerült lefényképezniük, és a lakásbemutató helyett ez a történet jelent meg.

Itt egy pillanatra félbeszakítja önmagát: "Bocsáss meg egy pillanatra, épp egy rendezvényen voltam, most megyek kifelé, és köszöngetnem kell", pár másodperc múlva azonban zökkenőmentesen folytatja.

Szóval, ha becsülettel dolgozom, tudásom legjavát nyújtom, nem értem, hogy akkor ez most munkaköri kötelességemhez tartozik, hogy a magánéletemet kitárgyaljam? Én erről kedden reggel fogok beszélni a Mokkában utoljára, eddig mindenkinek készségesen válaszoltam, de most már nem fogok nyilatkozni róla.

A bulvárlapok már amúgy is mindent megírtak: hogy az általad Hunyadi László néven és férjedként emlegetett férfi valójában Lukács László, Németországban élő operaénekes, aki tagadja, hogy ő volna a kislányod, Donatella apja.

Nem akartam tönkretenni az ő életét, nem gondoltam, hogy ez ekkora vihart kavar, de most már kénytelen voltam elmondani az igazat, és nem is bánom, mert az igazat mondtam. Én őiránta tizenhat éves korom óta rajongtam, színpadon láttam őt először - mert nagyon szeretem a komolyzenét -, azóta ismertük is egymást, aztán öt évvel ezelőtt fordult ez a dolog szerelembe, és ebből született a kislányom. De hát láttad a fotókat nem? Azokon is látszik, hogy szeme az enyém, de a kis pisze orra, meg az arcformája teljesen az apjáé. Mondtam azt is, hogy akár DNS-vizsgálatra is hajlandó vagyok, és ennek bármikor készséggel állok is elébe, ha szükséges, de hát én biztos vagyok benne, hogy ki a gyerekem apja.

Azóta újabb apajelöltről is olvashattunk, egy Dávid nevű fiatalemberről.

Igen, a legújabb, hogy ő volna az apja Donatellácskának, de hát ez sem igaz, az a kaland már hat éve történt, Donatella pedig csak négyéves.

Bármi is az igazság, jelenleg tehát nem vagy férjnél. De voltál.

Igen, volt egy férjem, 1990-ben házasodtunk össze, abból a házasságból nem született gyermek. Nagy szerelem volt, de akkor még nagyon fiatal voltam, csak három évig tartott.

Ő is az általad kedvelt, olaszos típusú férfi volt?

Igen, ő is ilyen magas, szőke, kékszemű volt, igen.

A válásotok óta kapcsolatban vagytok?

Nem, azóta nem vagyunk kapcsolatban, én nem hiszek abban, hogy szerelemből barátság lehetne.

Egy múlt heti cikk azt is állítja, hogy egy nálad jóval fiatalabb újságíróval, Kondor Csabával ti már fél éve vagytok együtt, csak eddig nem akartátok nyilvánosságra hozni a kapcsolatotokat.

Nem, ez még csak ilyen baráti dolog. Egyelőre csak találkozunk, beszélgetünk, együtt járunk rendezvényekre, meg én, mint szakmabeli, segítem is őt. Egyelőre úgy mondanám, hogy szimpatizálunk egymással, de még bármi lehet.

Itt ismét félbeszakítja egy pillanatra a beszélgetést "Elnézést, de ezek a nagyon kedves rajongóim mindig felismernek" - mondja boldogan, de a nagyon kedves rajongók beérik egy-egy sziával, így Kiszel hamar ismét csak a miénk.

A honlapodon te dekoratív médiaszemélyiségként említed magad. Hogy sikerült elérned, hogy így nézz ki?

Jó géneket örököltem, és szerencsére nem vagyok hízásra hajlamos, odafigyelek magamra, pedig szeretek enni, édességet is. De úszni járok, a tengert imádom, ezért is szeretem annyira Olaszországot, a tenger miatt. Itthon uszodába járok, kerékpározom, lovagolni és aerobicozni is szeretek.

Látszik is, hogy még mindig büszke vagy a testedre, idén nyáron még egy szál bugyira is levetkőztél a Klub 54 című újságnak. Szerinted hány éves koráig vetkőzhet egy nő?

Szerintem egy nő addig vetkőzhet, amíg csinos és ízléses, akár egy negyvenéves is lehet csinos. De szeritem ezek a Klub 54-es fotók is szépek, igényesek, nem?

Igen, valóban visszafogottak. És te meddig tervezed még a vetkőzést?

Én már nem csinálom, ez volt az utolsó.

Soha többé?

Hát azt nem jelentem ki, hogy soha többé, mert amennyiben olyan igényes magazintól kapnék felkérést, akkor meggondolnám. Széttárt lábakat, meg ilyen nagyon közönséges dolgokat persze nem vállalnék, de ízléses beállításokat azért lehet, hogy igen.

Donatellával születése óta együtt szerepelsz a naptáradban, és vele együtt vezeted a Sztárbaba című műsort is. Már most készíted őt a médiakarrierre?

Nem, ez kicsit még korai volna, még csak négy éves, most még hagyom, hogy ő döntse el, mihez érez kedvet. Imád játszani, nagyon mozgékony és ügyes, néptáncra is jár, és például ritmikus sportgimnasztikában állítólag nagyon tehetséges is, de egyelőre nem akarom, hogy versenyszerűen sportoljon, ahhoz kicsi még. De nemrég szépségversenyt is nyert, a Hamupipőke-film bemutatójára hívtak meg bennünket, és ott volt, hogy Hamupipőke-hasonmást kerestek, és rábeszélték, hogy ő is induljon. A közönség szavazhatott, és ő nyerte meg, kapott koronát is, meg Barbie-t. De nem úgy nevelem, hogy különb lenne másoknál, és nincs is még tudatában ennek az egésznek, hogy az édesanyja a tévében szerepel, meg hogy közismert vagyok, nagyon szerényen viselkedik. Múltkor egy bulvárújság pont azt írta róla, hogy beképzelt, ez nekem nagyon rosszul esett, hiszen mindig kínosan ügyelek rá, hogy hétköznapi emberként viselkedjek, és őt is így nevelem, nagyon rosszul esett, hogy így támadták.

Nagyon sokszor emlegeted Olaszországot, és hogy sokat jártál oda fotómodellkedni. Innen van Donatella neve is?

Klikk a képre!

Igen, nagyon szeretem Olaszországot, meg az olaszokat, ha tehetem, oda megyek nyaralni, a tengert is imádom, és nagyon szép hangzású és különleges névnek tartom a Donatellát, ezért választottam ezt.

De az itthoni naptárakban nincs benne a névnapja, mikor tartjátok?

Hát az én naptáramban benne van, augusztus 8-án.

Az olaszokban a zenéiket is szereted?

Nagyon szeretem a komolyzenét, főleg az operát, az olaszok közül Verdini, Puccini, Donizetti a nagy kedvenceim, de persze az osztrák és német szerzők, és a magyar opera atyja, Erkel. Persze hallgatok könnyűzenét is, a igényes, érzelmes, romantikus dalokat kedvelem.

Gergely Róbert vagy Balázs Pali?

Őket is szeretem, meg Fenyő Mikit, a Dolly Rollt, a rockandrollt is szeretem. Richard Clayderman is nagyon nagy kedvencem, szerintem ő is nagyon szép, igényes zenét játszik, meg Zámbó Jimmy is, pedig sokak szerint geil, de szerintem szép, érzelmes, őt is szeretem.

Mi volt a jeled az oviban?

Én csak egy évig, az iskola előtti évben jártam, mert akkor még nem volt kötelező. Nekem baba volt.

És Donatelláé?

Ő tavaly nagyon jó oviba járt, csak sajnos az megszűnt, ott katica volt. Idén új oviba került, itt meg királykisasszony.

Mi volt a legcikibb dolog az életedben?

Úgy értve, hogy most? Most például kellemetlen az, hogy nyomoznak a gyerekem után...

Nem pont most, valami olyan emlékezetes dologra gondolok, amit akkor esetleg cikisnek éreztél, de most már akár vicces is lehet.

Hát most hirtelen nem tudok ilyet, gyerekkoromban mondjuk sok rossz dolgot csináltam, egyszer például betörtem a szomszéd néni ablakát. De igazából nem tudok semmi olyan dolgot felidézni, én soha nem csináltam semmit, amiért utólag szégyenkeznem kellene. A szerelmi életemet is mindig nagyon diszkréten intéztem, velem sose voltak tele a bulvárlapok, nekem nem voltak botrányaim, tisztességesen, becsületesen élek.

Hogy képzeled a karriered 20 év múlva?

Imádom, amit csinálok, saját műsorom van a Budapest Tévén, a Sztárbaba, új műsorom is lesz januártól ugyanott, szintén sztárokat fogok interjúvolni, a karácsonyi műsort is én vezetem már 11 éve - ez egy misszió, én találtam ki, hogy legyen a magányosoknak egyedülállóknak is egy műsor, ami elé leülhetnek Szenteste - , szeretném még mindezt sokáig csinálni. A magánéletben pedig a családom és a kislányom egészsége és boldogsága a legfontosabb.

A Kiszel-karrier
A Budapest Tévé ismert személyisége honlapja szerint "televíziós műsorvezető, újságíró, színésznő, fotómodell, szexszimbólum és 2001. óta boldog édesanya". Sokoldalú tevékenységi köre ellenére itthon csak akkor került be a köztudatba, amikor első magyar lányként beválogatták a Tutti Frutti című, amatőr sztriptízprodukciókat bemutató német erotikus tévéműsorba. Fotómodellkarrierje mellett reklámokban, kisebb játékfilm- és színházi szerepekben is feltűnt, a 90-es évek óta pedig újságíróként is dolgozik a Sikeres Nők Lapja című újság főmunkatársaként.