Klapka György szerint Mary Zsuzsi iszik és rossz az ágyban

2009.01.29. 12:58
Az üzletember újabb kínos részletekkel szolgált volt nejéről, aki most egy negyven évvel fiatalabb fiúval jár. Klapka György szerint Mary Zsuzsi folyton sörözik, rossz az ágyban, és hazudik, amikor azt állítja, hogy ki akarja őt semmizni. Az énekesnő úgy véli, exe így bünteti azért, mert mást szeret.

Klapka György pár napja rosszallását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Mary Zsuzsi, aki 24 évig volt a felesége, most egy nála negyven évvel fiatalabb fiúval jár és elárulta, hogy az asszony többször is megcsalta őt házasságuk alatt. A vállalkozó azóta újabb kínos részletekkel szolgált a nyilvánosságnak, ugyanis a Mokka csütörtöki adásában, valamint a Juj.hu stábjának is elmondta, hogy volt neje reggeltől estig sört iszik, a nap kezdetén is egy sörrel "állítja be vércukorszintjét", egyébként pedig más alkoholos italokat sem vet meg. Klapka hozzátette, Mary Zsuzsi csak akkor nem ivott, amikor gyermekeivel volt várandós.

A fiatalabb fiúkhoz vonzódó híresség azzal védekezett, hogy vannak barátai, akikkel szinte minden nap találkozik, és velük megiszik egy-egy sört. Vagyis egy hét alatt gyűlik össze olyan sok üres üveg, nem pedig egy nap alatt.

Klapka György a Juj.hu egyik intim kérdésére válaszolva azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy egykori felesége nem jó az ágyban, és megjegyezte, neje mindig állapotos lett, amikor lefeküdt valakivel. Igaz, amióta átesett egy komoly nőgyógyászati műtéten, más a helyzet.

Klapka György elmondta, emberileg nagyon bántja, hogy volt neje azt állítja róla, hogy ki akarja semmizni. Mary Zsuzsi természetesen nem örül annak, hogy volt férje ilyen kényes részletekről beszél, és szerinte Klapka "le akarja őt seperni a Föld színéről." Hozzátette, akik kedvelik őt, azok úgyis ismerik, akik pedig nem, azoknak úgy sem lesz szimpatikus. Szerinte Klapka György ezúttal is meg akarja büntetni őt, amiért ismét szerelmes lett. "Nem szabad még gondolatban sem elhagynom őt, pedig 15 éve külön élünk és elváltunk" - nyilatkozta az énekesnő, aki már nem akar harcolni volt férjével.