horoszkóp

Balázs Klári tudja a hosszú házasság titkát

2009.03.26. 15:12
Klárikát Korda György nem szokta piszkálni, ha véletlenül butaságokat is mond pókerezés közben. Az összeszokott házaspár mostantól a celebpókert is együtt vezeti, hiszen borzasztóan egymásra vannak hangolva, és most először önök is megtudhatják, mitől lesz olyan szép, boldog életük és házasságuk, mint nekik.

"A Gyuri elkezdte közvetíteni a játékot, ám akkor még a másik oldalról figyeltem, de rájöttem, hogy ez egy nagyon szerethető, jó dolog" - kezdi Balázs Klári, aki mostantól férje mellett újra pókerjátszmát közvetít. "Később aztán már kisebb versenyeken is elindultam, egyre nagyobb sikerrel, ami nem kapott publicitást, de ez nem is baj. Mostmár tudok jól játszani, de még mindig nem veszik komolyan a nőket. Többet kell bizonyítanunk, de valószínűleg ez már örökké így lesz. Amikor egy körben három férfit ejtettem ki egyszerre, akkor elégé csodálkoztak, pedig nem sajátíthatják ki a játékot."

Korda, Majka és a nézettség

A legnagyobb örömünkre a számok és kimutatások alapján ezen a héten megvertük az Viasatot, ráadásul a fiatal 19-29 korosztály körében arattuk a legnagyobb sikert. A Pokerstars.hu eredményei számokban is ellenőrízhetők. Ez így is marad, sőt még jobb lesz. Nagyon sok sikert kívánok a Majka műsorának, de megkérném, hogy legközelebb csak akkor jelentkezzen, ha a nézőszámuk akár csak a felét hozza a miénknek, hiszen jelenleg ötször nagyobb volt a nézettségünk, mint az övéké. A minőségről természetesen az önök kritikusa mondja ki a végső szót, én erről nem szeretnék nyilatkozni. A műsor sikere a celebek nagyszerű egyéniségében rejlik, nem a játékban mutatkozik meg. A Pokerstars.hu szórakoztató műsor, aminek a hangulatát adja meg a celebek viselkedése. Jövő héttől már a Klárika meg én vezetjük majd, és ez igazi pluszt fog jelenteni a műsornak.

Sziget vagy nem sziget

A Korda-Balázs duó Szigetes szereplése, mint minden évben, idén is kérdőjeles dolog számukra, pontosan sose fogjuk megérteni, hogy miért, ráadásul Klárika elmondása szerint az egyetemi fellépéseiken is folyton mondják nekik a fiatalok, hogy fel vannak háborodva, ha nem mennek el a szigetre. Az aggódóknak addig is elárulja, hogy bár még nem tárgyalnak ilyesmiről, valószínűleg idén megtisztelik jelenlétükkel a fesztivált, pláne mivel tavaly kihagyták.

Klárika nem tudja, honnan ez a retroláz, hiszen szerinte olyan fiatalok is előfordulnak a rajongóik között, akik akár a "Gyuri unokái is lehetnének". De saját maguk fő vonzerejének azt tartja, hogy sugárzik róluk az egymás iránt érzett elkötelezett szeretet és az őszinteség. "A fiatalok szeretik az összetartozásunkat, hogy egymás mellett vagyunk és segítjük egymást, meg hogy ennyi ideje együtt vagyunk" - véli az ország Klárikája. "Nem jó az, hogy csak a sikeretlenséget meg a negatív dolgokat sugározzák felénk. Igenis vannak sikeres házasságok, és vannak akinek ez a példakép. Vannak emberek, akik nem ölik egymást és ők ezt látják rajtunk. Nekünk is vannak rosszabb napjaink, de a kapcsolatunk alapos lábakon áll."

Törődni, megtartani, szeretni, számítani

Ha tanácsokat kellene osztogatnia nem is igazán tudja, hol kezdené, de a legfontosabb szerinte, hogy az emberek törődjenek egymással. "Kell törődjünk a másikkal, nem csak úgy ellenni" - tanácsolja. "Megszerezni bárkit meglehet, csak megtartani nehéz, mert szeretni és törődni kell a másikkal. Néha bizony össze kell veszni, és meg kell mondani a hibákat, nem szabad magára hagyni a másikat, nehogy egyedül érezze magát, hiszen ez egy szövetség."

Balázs Klári javaslatai között szerepel továbbá, hogy társsá kell válni, kell tudni számítani a másikra. Szerinte mindez sok párnál megtalálható, csak nem vigyáznak rá, és ha nem működik a dolog, akkor továbblépnek, mert nem tudják, hogy amíg nem változatnak, addig a következő kapcsolat is tönkre fog menni. "A végén már végigpróbálják a várost, mert nem értik meg, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Persze lehet, hogy ez régen is így volt."

A kapcsolat a nő kezében

A művésznő nem igazán érti, hogy mi történt a világgal, ahol értelmes, normális fiatalok nem találják a párjukat. "Elmegyünk egymás mellett" - folytatja. - "Nem hiszek a véletlenekben, mi a Gyurival háromszor kerültük el egymást, a sors mégis összehozott bennünket. Valamiért így kellett lennie. Nem árt hozzá a szerencse, de figyelni kell a másikra, megtaláljni hozzá a kulcsot, hogy mi az ami neki jó, mivel lehet levenni őt a lábáról, és akkor tudunk örömet szerezni a neki."

Balázs Klári legfőbb tanácsa azonban, hogy kiváncsiak legyünk egymásra. "Amikor megkérdezik, hogy ki viseli a nadrágot, meg hogy ki dönt, arra nem lehet mást válaszolni, mint hogy a nagy dolgokban a férjem dönt, a kicsikben meg én, nagy dolgok viszont nincsenek" - mondja, majd hozzáteszi, hogy nyilván vannak kezelhetetlen férfiak, bár ő nem rendelkezik nagy referenciával, hiszen összesen kétszer ment férjhez. - "Egy nőn nagyon sok minden múlik. Egy nő a kezében tudja tartani a kapcsolatot, de soha nem lehet erőszakos."