horoszkóp

Koós Réka konzumhölgyszerepen dolgozik, és fiút szeretne

2006.03.05. 08:58
Koós Réka kétéves kislányát, Rozit neveli, miközben a Jóban Rosszban című sorozatban konzumhölgyet alakít. Szeretne egy fiút is, ezért kipróbál egy-két népi praktikát, de különösebben nem görcsöl rá születendő gyermeke nemére.

Koós Rékáról mostanában keveset lehet hallani. Ez azért van, mert a nap 24 órájában édesanyai teendőket lát el, kétéves lánya, Rozi ugyanis egész nap igényt tart a figyelmére. Éjszakánként például rendre párnával és paplannal a kezében jelenik meg szülei hálószobájának ajtajában, ők azonban következetesen visszatessékelik a szobájába. Édesanyja ott marad vele egészen addig, míg el nem alszik.

Sok tennivaló után újra munka

Koós Réka a Bestnek arról mesélt, hogy lányuk türelemre nevelte őket, bár egyébként sem unatkoztak az elmúlt három évben: Koós Réka már kismama volt, amikor egybekelt férjével, Gergővel. Ezután házat építettek, majd megszületett lányuk. Az építkezésük nemcsak anyagilag terhelte meg őket, hanem lelkileg is.

Az énekesnő egy napon rádöbbent, hogy kislányának bölcsödébe kell mennie, neki pedig vissza a szakmába. Eleinte nagyon aggódott, de aztán látta, hogy mindkettőjüknek jót tesz, hogy saját korosztályuk közegébe is járnak. A színésznő egy ideje a Jóban Rosszban című sorozatban Vivient, a konzumnőt alaktja. Második otthonának tartja a tévéstúdiót, ahol jól érzi magát. Mint mondja, a szerep igazi kihívás számára, mivel nagyon ellentétes valós jellemével.

Lánya egy igazi nő

Rozi azon ritka gyerekek közé tartozik, akik szeretnek bölcsödébe járni, s noha még nem beszél folyékonyan, meg tudja értetni magát. Ráadásul ő álítólag egy igazi nő: előfordult, hogy a család egyik vendége annyira elnyerte a tetszését, hogy kézen fogta, hogy akkor ő most vele tart.

Népi praktikák

Koós Réka és férje Rozi lányuk mellé egy kistestvér születését is tervezik. Mivel ezúttal kisfiút szeretnének, különféle népi praktikákat is kipróbálnak az ügy érdekében, de a genetikai beavatkozás meg sem fordult a fejükben. A színésznő ráadásul úgy érzi, hogy ha rágörcsölne, hogy fia legyen, egész biztosan ikerlányai születnének.

Koós Réka pár szóban
1973-ban született, édesapja Koós János színész, édesanyja Dékány Sarolta énekesnő. A Toldy Mária énekstúdió elvégzése után a Színház és Filmművészeti Főiskolára járt operett-musical szakra. Számos színházi szerepben feltűnt, a Notre Dame-i toronyőr című filmben ő Esmeralda énekhangja. Férje Gergely, lánya Rozi. Kedvenc autója a Ford Escort, a későket nem szereti.