horoszkóp

Koós Réka könyvet ír és műsora is lesz

2007.03.18. 00:57
A művésznő elfogadta Hajdú Péter meghívását az Esti Frizibe, de magánéletéről nem árult el semmit. Lefogyott, és határozottság árad belőle. Élményeit összegyűjtötte és könyvbe rendezte.

Koós Réka most magánéleti válságával tért vissza a köztudatba. Koós János leánygyereke számos musicalben szerepelt, és a sorozatszínészkedésbe is belekóstolt. A reflektorfény mégis válása miatt irányult rá, pedig egyáltalán nem vágyott a bulvársajtó ezirányú figyelémre. Az énekesnő nem győzi hangsúlyozni, hogy nem kívánja megosztani magánéletét fűvel-fával, de mit lehet tenni, ha mindenkit ez érdekel.

Mint a Sivatagi show állatok nélkül

Hajdú Péter is meginvitálta a színésznőt az Esti Frizbibe, ahol többek között terveiről faggatta. Bár Koós elfogadta a meghívást, mégis vonakodott az egésztől, ezért jó előre letisztázta Hajdúval, hogy a magánélete tabu marad. A műsorvezető a forgatás alatt azért párszor bepróbálkozott, de minden kísérlete sikertelennek bizonyult.

Szaftos részletek híján azt tudhattuk meg, hogy egy baba-mama típusú műsor vezetője lesz az egyik kereskedelmi csatornán, de emellett az énekesi karrierjét se akarja elhanyagolni. A Színház és Filmművészeti Főiskola operett musical szakán végzett színésznő a szakma más területeibe is beleveti magát. Több évnyi külföldi tartózkodásának tapasztalatait, élményeit belesűríti egy könyvbe. Mikor arról érdeklődtünk, hogy miért vágott bele hirtelen egy ilyen könyv megírásba, a művésznő azt válaszolta, hogy még évekkel ezelőtt férje javasolta neki. "Nem valami nehéz olvasmányra kell számítani - hangsúlyozta - hanem valamiféle könnyed ponyvára. Az írás nem terápia, csak elfoglaltság".

Klikk!

Koós kontra Tóth

Még az év elején látott napvilágot, hogy férjével, Tóth Gergővel külön utakon szeretnék tovább folytatni életüket, amit egyik fél sem kívánt indokolni. Ekkor még kislányuk, Rozi semmit sem érezhetett az egészből. Egy magazin állítása szerint, ma már világos a kislány előtt is a helyzet. ˝Úgy bújik, és úgy vágyik a szeretetre, mint még soha." Visszatérve a felnőttekhez, Koós Réka nem sokáig húzta férfi nélkül: Gallusz Niki exvőlegénye, Kapusi András mellett próbált felejteni. Azonban ez a kapcsolat sem bizonyult örökkévalónak és a felek viszonylag hamar eltávolodtak egymástól.

Az ismét magányossá vált Koóst egyre többet látják férje társaságában. A Best magazin ebből arra következtetett, hogy mindkét fél belátta: jobb együtt, mint külön, hiszen a család szentsége mindennél fontosabb. Annyi biztos, hogy mióta az énekesnő bizonytalan helyzetbe került férjével, jóval határozottabbá és kategorikusabbá vált. "Nem mindig voltam ilyen kemény, megedzettek az emberek"- indokolta meg változásának miértjét.

Egy szakítás -a számos lelki gyötrődésen kívül- pozitív mellékhatással is járhat. Koós Réka ennek köszönheti, hogy tavalyhoz képest nyolc kilóval lett könnyebb.