horoszkóp

Korda György a szexuális tudományok doktora

2008.04.10. 11:55
Kapcsolódó cikkek (1)
A háromhónapos út egyik állomásán, San Franciscóban a pár reggel azzal szórakozott a motelszobában, hogy Klárika kamerát fogott a kezébe, és férje vallomását megörökítette az utókor számára. A felvételről kiderül, hogy Korda szexuális teljesítőképességei maximumán van 69 évesen is.

A Korda házaspár San Franciscóba érkezve egy azzal mulatta az időt a motelszobában, hogy Klárika ébredés után interjút készített urával. A szereplési lehetőséget Korda azzal viszonozta nejének, hogy az állította magáról: ő a szexuális tudományok doktora. „High schoolt végeztem" - kezdte magyarázni a bizonyítványát a póker közvetítések mestere, de neje belefojtotta a szót.

Azonnal helyeselni kezdett nem törődve azzal, hogy így nem derül ki, honnan jött ez a csodás gondolat. „És nálam is vizsgázott, tud róla! Nagyon jól sikerült. Már 27 éve jól sikerül" - tette hozzá Klárika. Korda ezután már nem tagadta, hogy hihetetlen dolgokra is képes, még szélsőségek körülmények közt is a maximumot tudja nyújtani. A külön ágy, a fáradtság és a homoksivatag nem kihívás számára, de bevallotta: a szikes talajjal meggyűlik a baja. A mókás reggelről egyelőre nincs több információnk.