horoszkóp

Steiner Kristóf Özgéje héberül is ért

2008.01.09. 10:36
A VIVA műsorvezetője nem sznobságból reagált Oh, my God!-felkiáltással, amikor kutyáit majdnem elütötte egy autó. Steiner Kristóf kutyái ugyanis többnyelvűek. A műsorvezető jelenleg az Interaktívra koncentrál, amelyet igazi show-műsorrá szeretne alakítani.

Feljelentőnknek hála, fontos hír érkezett hozzánk a VIVA TV műsorvezetőjével kapcsolatban: "Pénteken estefelé a Szépvölgyi úton meneteltem a jeges hidegben a videotéka felé, amikor szembe jött velem Steiner Kristóf két kutyájával. (Én csak Özgéről tudtam, de a nővérem olvasta a valamelyik celeblapban, hogy van egy Chopa nevű is, aki a pasijáé.) Igazából sosem gondoltam volna, hogy valaha feljelentek egy celebet, de olyan megdöbbentő élményben volt részem, hogy meg kellett tennem. Egy parkoló kocsi tolatni kezdett, Kristóf pedig megijedt, hogy elüti a kutyukat, és hangosan a következőt kiáltotta: "OH MY GOD, NE!" Belőlem meg hangosan kitört a röhögés. Hogy jöhet ki valakinek az a száján stresszhelyzetben, hogy ó máj gád?" - nevetett teli szájjal TekiKatona.

Bábeli zűrzavar a kutyák között

Hasonlóan fogadta a feljelentést a műsorvezető is, aki azonnal megmagyarázta a történteket: "Valóban így történt, tolatott ki egy autó és majdnem elütötte a kutyákat, Özgét és Chopát. Lehet, hogy sznobnak tűnik, hogy angolul kiáltottam fel, de mivel a barátommal angolul beszélünk, néha automatikusan angolul reagálok. Özgéhez magyarul beszélek, de Chopa például héberül ért, így egy-két dolgot Özge is eltanult tőle. Például ha Chopának héberül azt mondom, hogy ülj!, akkor Özge is leül" - avatott be a kutyaidomítás rejtelmeibe Steiner Kristóf.

Chopa egyébként Kristóf izraeli barátjának "első házasságából született", az egykori pár a Nyugati téri aluljáróból fogadta örökbe a keverék kutyust. Mostanra azonban teljesen beilleszkedett az új családba. Gazdája szerint először féltékeny volt Özgére, mostanra viszont összebarátkoztak és jókat játszanak együtt. Sőt, ha a gazdák nem tartózkodnak otthon, együtt sírnak, aminek a szomszédok viszont nem annyira örülnek.

Felejthetetlen pillanatok az Interaktívban

Steiner Kristóf továbbra is látható a VIVÁ-n, így megkérdeztük a zenecsatornával kapcsolatos terveiről is. Elmesélte, hogy mostanság Interaktív című műsorra összpontosít leginkább. "Kétfajta talk-show van szerintem: az egyik a kellemesen szórakoztató magazinműsor, ilyenek például a reggeli műsorok, a másik típus pedig az abszolút show-műsor, amely felejthetetlen pillanatokat tartalmaz, mint például az amerikai David Letterman vagy Ellen DeGeneres műsora. Szeretném, ha az Interaktív, amit vezetek, az utóbbi irányba húzna" - mondta a műsorvezető, aki a Premier Pláne című mozis műsor szerkesztésében is részt vesz. Ráadásul - a négy évvel ezelőtti Argo óta először - ismét látható filmvásznon a Casting minden című új Tímár Péter filmben.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft