A műsorvezető ismét szerepel a Hal a tortánban, ahol azzal büntetett, hogy a jó emésztés érdekében énekelt a vendégeinek. Zalatnay szerint groteszk volt a produkció, Majka ifjúsági tanácsadóként csak annyit javasolt, inkább ne tegyen többet ilyet.

„Nem vagyok hivatásos profi énekes és a hangulat fokozása érdekében énekeltem a vendégeimnek" - indokolta Kiszel Tünde az emberiség ellen elkövetett büntettet a Hal a tortánban. A mikrofont a Bors szerint csak kedden ragadta magához, de ezt szeptember eleje óta tudjuk: ezt nem első ízben tette. Fellépett már legénybúcsúkban, ahol nemcsak monológokkal szórakoztatta a nagyérdeműt, de énekhangját is kieresztette.

A produkciót Zalatnay nem bírta befogadni és döbbenten állt az esemény előtt. „Tünci attól meglepő, hogy olyan fokon bátor, mint a vak ló. Ez már groteszk, tragikomikus volt" - fejtette ki véleményét a sokat megélt asszony. Majka ezzel szemben csak annyit jegyzett meg, ha eddig nem figyelt fel senki a tehetségére, az nem a véletlen műve, bár a műsorvezető a Velvetnek elmondta, nem is vágyik arra, hogy felfedezzék.

Klikkeljen Kiszelért!

„Személyiségem miatt hívtak, és azért mert tévésztár vagyok" - ezzel magyarázta a művésznő azt, hogy ismét feltűnt a csatornán főműsoridőben. „Van értékrendem, vannak értékes barátaim, és tudok alkalmazkodni. Megtiszteltetés, hogy másodszor is visszahívtak, de ezt valószínűleg annak köszönhetem, hogy a nézettség magas volt, amikor szerepeltem a műsorban." Kiszel Tünde állítása szerint készült a produkcióra, de persze nem sok ideje volt, hiszen csak fél órát tudott gyakorolni Bozso Józseffel, aki táncos-komikusként éli mindennapjait. "Józsi meg is erősített abban, hogy nem énekeltem hamisan."A médiaszemélyiség szerint, ha Erdőhegyi Brigitta vagy Zalatnay énekelt volna, abban nem lett volna semmi meglepő. Azzal, hogy ezt ő tette meg, csak színesítette az adást.