horoszkóp

Kustánczi Lia nem kapcsolatfüggő

2008.07.19. 11:05
Kapcsolódó cikkek (1)
Kustánczi Lia örülne, ha nem a kutyájához bújna hozzá minden este, de azt mondja, nem kapcsolatfüggő. A Bár 2.0 leendő műsorvezetője éppen ezért nagyon örül a rejtélyes csokicsomagnak, amit kapott.

Rejtélyes csomagot kapott Kustánczi Lia modell: egy titkos hódoló csokoládécsomagot küldött ajándékba a modellnek. "Nagyon jól felkészült belőlem a titkos rajongóm, mert csak olyan csokikat válogatott be a csomagba, amiket imádok. Például az étcsokit nem szeretem, ezért csak tejcsoki, valamint gyümölcsös és mogyorós édességek voltak benne" - mondta a Velvetnek Kustánczi Lia.

Az étcsokit nem szereti

A Bódi Sylvi és Bertram Le Kamp Mercier egykori bonbonos románcára enyhén emlékeztető sztori részleteiről csak ennyit tudunk, de mint a modellből lett műsorvezető elmondta, egyelőre ő sem tud ennél többet, csak azt, hogy már nagyon várja a következő csokicsomagot. Attól pedig nem tart, hogy valaki esetleg zaklathatja.

A kutyája a társa

Kustánzci Lia nemrég szakított vőlegényével. "Most éppen szingli vagyok, de már nagyon várom a szerelmet" - mondta, majd hozzátette: "Nem vagyok notórius kapcsolatfüggő, önálló típusú lánynak tartom magam. Nem visel meg az egyedüllét, de azért jó lenne, ha este a kutyán kívül odabújhatnék máshoz is. A kiskutyám pótolja a társ személyét. Most vettem ki egy lakást Budán, egyedül fogok lakni" - mondta a modell, aki szakítása óta eddig Dundika Marina-parti lakásában húzta meg magát.

Ígéri, felkészült lesz

A frissdiplomás modellnek saját vállalkozása van: a Mamutban saját bizsuüzletet vezet, amelynek irányításához fel tudja használni közgazdászi végzettségét. "A nyitás előtt piackutatást végeztem, megnéztem a konkurenciát. De az ismereteimet a mindennapokban is tudom hasznosítani" - mondta a modell, akinek ezentúl kevesebb ideje lesz majd saját vállalkozására, hiszen a műsorvezetői teendők valószínűleg lekötik majd az energiáját. "Nagyon sok felkészülést igényel ez a munka. Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy engem választottak, a száz százalékot szeretném nyújtani" - mondta.