horoszkóp

Kapócs Zsóka nem lesz luxuskurva

2006.01.31. 08:39
Kapócs "New nose" Zsóka nem lesz luxusprostituált, legalábbis a Jóban Rosszban című sorozatban egészen biztosan nem - tudta meg ország-világ. A volt szépségkirálynő Leoncio sorsától tart, és már bánja, hogy valaha is szépségversenyt nyert.

Visszautasította a neki felajánlott szerepet az egykori szépségkirálynő, így a luxuskurvát most Koós Réka játssza a sorozatban - írta meg a Színes Bulvár Lap. Kapócs Zsóka azért nem vállalta el a szerepet, mert nem akarta, hogy rögtön pályája elején egy ilyen feslett életű lánnyal azonosítsák. Alighanem az olyan típusú tévénézőkre gondolt, akik annak idején az Isaura című sorozatban Leonciót alakító Rubens de Facót jól megdobálták paradicsommal magyarországi látogatása során.

Volt aki hibbantnak találta

Döntését többeknek is elmesélte, és míg az általa igen nagyra tartott színésznők, Schubert Éva és Pásztor Erzsi kissé hibbantnak tartották, tanítómestere, Földessy Margit igazat adott neki. Schubert Éva például kezdő korában csak rosszlányokat játszott, pedig állítása szerint olyan rendes nő mint ő, nem volt még egy: csúnya szót főiskolás koráig nem csak hogy ki sem ejtett ki a száján, de még nem is hallott.

Előítéletes a világ

Kapócs Zsóka ugyanakkor azt is elmondta, hogy később nagyon szeretne ilyen feslett nőt is alakítani, de ahhoz még úgy érzi, fel kell mutatnia pár dolgot. Hogy pontosan mit ért ez alatt, azt nem fejtette ki részletesen, de azt elmondta, néha már azt is bánja, hogy egyáltalán szépségkirálynő lett, mivel így előítéletesen közeledik hozzá a nagyvilág.

Várja, hogy felfedezzék benne a csúnyát

Kapócs Zsóka a Blikknek elmondta, hosszú az út, míg a szép lány szerepéből kiléphet és felfedezik benne a csúnyát, de hisz abban, hogy egyszer majd az ő életében is eljön ez a szép pillanat. Schubert Éva és Kapócs Zsóka egyébként együtt szerepel a Macskajáték című darabban az IBS színpadán, aminek nem régen volt a bemutatója. Itt Kapócs olyan ismert színészekkel játszik együtt, mint Földi Teri, Pásztor Erzsi és Szabó Gyula.

Titkos magánélet

A Miss Universe Hungary 2001-es győztesét az utóbbi években egyébként már több hírességgel összehozták, magánélete mégis titokban maradt. Arról azonban részletesen beszámolt a sajtó, hogy az orrát átoperáltatta. Kamarás Ivánnal is kapcsolatba hozták, de erről mindössze annyit lehetett tudni, hogy látták őket közösen közlekedni. Kamarás azonban a mai napig is csak csak annyit nyilatkozott erről, hogy Kapócs Zsókáról nem beszél. Végül is mindegy, Kapócs Zsóka már úgyis elmondta a sajtóban, hogy 35 éves koránál korábban nem akar gyereket, de akkor legalább kettőt.

Kapócs Zsóka néhány szóban
1979. február 19-én született. Ország-világ akkor figyelt fel rá, amikor megnyerte a 2001-es Miss World Hungary-t. A 2003-as Big Brother VIP szereplőjeként egy hétig a bekamerázott házban lakott együtt többek közt Ganxsta Zoleeval, akivel szorosabb kapcsolatba kerültek. Ganxsta nem titkolta, hogy megtetszett neki a szépségkirálynő, és a lapok úgy tudták, össze is jöttek annak ellenére, hogy a rapper több mint tíz éve együtt van barátnőjével. A televíziós karrierjét illetően Kapócs Zsókának kevesebb szerencséje volt. Az évekkel ezelőtt megszűnt TV3 csatorna Rúzs című erotikus műsorában kapott felkérést Havas Henrik mellé, de a produkció csupán egy műsort élt meg, mielőtt Havas kihátrált volna. Azóta teleshop-áruk reklámjában látható Kapócs Zsóka, aki komolyabb filmes felkérést egyelőre nem kapott, de jelenleg az IBS színpadán a Macskajáték című darabban játszik.