horoszkóp

Leo Horváth Éva farvizén evez

dns
2006.04.29. 08:35
Nagy Zsolt Leo hetente randizik Horváth Évával, akivel két hónapja ismerkedett meg. Az RTL Klub műsorvezetője ezzel a hírrel jóval nagyobb nyilvánosságot kapott, mint a televíziós munkájával.

A Való Világból Leóként ismert Nagy Zsolt nemrég Horváth Éva szandálját igazgatta Dunakeszin, és ez többeknek feltűnt. A nem túl nagy jelentőségű gesztus, valamint a tény, hogy a szépségkirálynő és az RTL Klub műsorvezetője egy ingatlanirodát látogatott meg együtt a dunaparti kisvárosban, arra engedte következtetni a Blikk újságíróját, hogy összejöttek. A kérdésre reagálva Nagy Zsolt Leo elmondta, már számított arra, hogy lebukik, de a nyilatkozatából úgy tűnik, régóta várt egy hasonló megjelenésre.

A címlapon mondja

Nagy Zsolt Leo nem kapott túl nagy nyilvánosságot az utóbbi hónapokban dacára annak, hogy az RTL Klub Reggeli című műsora megújítása előtt olyan ígéretesen teljesített a meghalhatáson, hogy a műsorvezetők közé került. Valkó Esztert és őt választották legújabban a csapatba a távozó Koko, Barabás Éva és Ábel Anita helyére, de azóta Valkó Eszter neve gyakrabban forog a hírekben, Leóé sokkal kevésbé.

Mindenesetre a műsorvezető most a címlapon elmondhatta, egy válogatáson ismerkedett meg Horváth Évával két hónappal ezelőtt, és azonnal rokonszenvesnek találták egymást. Azóta hetente randiznak, és azon kívül is gyakran tartják a kapcsolatot. Hozzátette, Horváth Éva nyilvánvalóan még az előző kapcsolata hatása alatt áll, és ezzel lényegében ki tudta kerülni a kérdést, hogy ez a kapcsolat köztük vajon szerelem-e.

Lebegteti

Klikk a képre!

Nagy Zsolt Leo szívesen megjelenik nyilvános partikon, ahol a sajtó érdeklődését ismert nőkhőz fűződő barátságaival igyekszik felkelteni. Egy alkalommal például Maya Golddal fotózták le, aki elmondta, Leo csak a szelet csapta neki. Amikor pedig megkapta a felkérést, hogy a CKM címlapjára válasszon modellt egy zsűri tagjaként, szintén szívesen pózolt az új szerepben. El is mondta, alapvetően a fekete hajú nők tetszenek neki, akiknek szép fenekük van. Nem kedveli ugyanakkor a túl okos és a parókás lányokat.

Ezeknek a kritériumoknak a média szempontjából első barátnője, a Való Világban szereplő Ágica megfelel, a kapcsolatuk mégsem tartott sokáig. Ágica neve talán a műsort követő mellnagyobbító műtétje okán ismerős lehet az olvasóknak, de erre nem vennénk mérget. Leo azonban több területen is szeretne bizonyítani. Elsőként könyvet írt 152 nap társas magány címmel, amellyel a méltán bátor Arterego kiadó debütált. A kiadás után kiderült, Leo amúgy helyenként szellemes történetére sokan kíváncsiak, de nem elsősorban a korabeli, és tinédzser lányok, sokkal inkább az idősebb nők.

Hollywood valamilyen formában

Nagy Zsolt Leo dedikáló turnéra indult ekkor, és a Blikknek elmondta, szívesen próbálna szerencsét Hollywoodban. Mondataiból pontosan nem derült ki, a showbiz mely szegmense érdekelné igazán, feltéve hogy a szórakoztatóiparra, és nem a Los Angeles-i agglomeráció fakitermelésre gondolt. Ennyit közölt ugyanis, hisz abban, hogy ha valaki mindent megtesz az álmaiért, akkor annak előbb-utóbb sikerül valóra váltania azokat.

Leo végül itthon maradt, és a Tv Shop egyik arca lett, akit nap mint nap láthatunk a cég körúti boltjának kirakatában innovatív termékeket – mint például gyümölcsprés - reklámozni széles gesztusokkal, amiből saját bevallása szerint az eladás lélektana érdekli leginkább. Nagy Zsolt Leóról tudni lehet, hogy közgazdász végzettségű, akiről a VV idején azt terjesztették, egy benzinkút tulajdonosa, valójában egy benzinkút alkalmazottja volt.