horoszkóp

Megszületett a Gesztesi-Liptai bébi is

2006.07.17. 10:02
Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya 56 centi, 3400 gramm és Anna Sára. Liptai 17 órát vajúdott, Gesztesi Görögországban forgat.

Méghogy egyre fogy a népességünk! Hazai celebjeink igazán példamutató magatartásformát mutatnak honfitársainknak, hiszen egyre-másra születnek a sztárgyerekek idén nyáron. Jelenthetné ez azt is, hogy egy leköszönő tévés generáció adja át a stafétát egy frissebbnek és merül el a koszos pelenkákban, valószínűbb azonban, hogy csak pillanatnyi karrierszünetről van szó.

Igazolja ezt az is, hogy Marsi Anikó és Liptai Claudia is majdhogynem a stúdióból ment a szülészetre, pedig a szerkesztők már széltében-hosszában is bővítették kameraállásukat, hogy a termetes kismamák beleférjenek a képernyőbe. De ők sztahanovisták és tényleg csak az utolsó pillanatban kerültek ki a reflektorfényből, hogy belekerüljenek egy másikba, a bulvársajtóéba.

Ebből a pálmát kétségtelen, hogy Palik Vilike viszi, aki alig egy hét alatt felkerült celeblistánk 28. helyére, micsoda szerencsénk, hogy Palik nem szcientológus, mint Tom Cruise, így ország-világnak mutogatja csemetéjét, ellenben a világsztárral, akiről már azt is feltételezik, hogy nem is tud gyereket csinálni.

Mok(k)ában a hírek

No de most nem róluk van szó, hanem a Liptai Claudia és Gesztesi Károly románcának gyümölcséről, a kis Pankáról. Ő is megszületett ugyanis az éjjel, és bár nem volt olyan profi, mint Palik Vilike - így sajnos nem fért bele a tegnapi Naplóba, meg a mai nyomtatott sajtóba a hír, csak a reggeli Mokkába -, de szerencsére egészséges és nyilván szép is.

Nézze meg képeinket!

Amint azt a megfáradt anyuka reggel a Mokkának telefonon elárulta, Anna Sára tizenhét óra vajúdás után jött ma hajnalban a világra, tehát nem lehet azt állítani, hogy könnyű szülés volt. Az ötvenhat centis és 3400 grammos baba állítólag gyönyörű, a friss anyuka köszöni a jókívánságokat, ám most elsősorban pihenni szeretne, ezért arra kér mindenkit hagyja őt békén.

Gesztesi Görögbe

Gesztesi, az apuka szintén rém boldog, ő most éppen Görögországban forgat, ami nem is baj Liptai szerint, aki valamiért egyedül vagy a barátnőjével szeretett volna szülni.

Gesztesi meg már úgyis járt három szülésen, hiszen előző házasságából született három fia mindegyikének létrejöttét figyelemmel kísérhette. A boldog szülők a gyerekszobát csupa természetes anyagból állították elő, nehogy ez később problémát jelentsen. A Görögországban dolgozó színészt egyelőre nem sikerült elérnünk, ami annak is köszönhető lehet, hogy ő most a hajnali hírt meghallva feltehetően ouzo-ittas állapotban pihen még, vagy talán már forgat.