horoszkóp

Liptai Claudia vetkőzhet, ha akar

2009.01.28. 07:25
Gesztesi Károly és Liptai Claudia állítólag elhidegültek egymástól, amíg az asszony Afrikában forgatott. Erre egy jó barát hívta fel a Blikk figyelmét, akit valószínűleg az bosszantott fel, hogy a műsorvezető azt nyilatkozta, hogy férje nem vette észre, jobban néz ki, hiszen Törökországban forgat. A TV2 műsorvezetője mindenestre azzal is felhívná férje figyelmét, hogy levetkőzne Nánási Pálnak, a Playboy fotósának.

Gesztesi Károly és Liptai Claudia állítólag elhidegült egymástól. Az okokat és a miérteket természetesen egy be nem azonosítható közeli barát hozta a Blikk tudomására. „A sztárok a fejükre estek forgatása alatt mélyült el a kapcsolati válság, amikor Liptai másfél hónapot volt távol a családjától” – ekképpen szólt az indok.

Bár a műsorvezető hétfőn a Borsnak csak azt állította, hogy egy életre megváltozott attól, hogy fekete kontinensen járt, sőt fel is töltődött, amit a férje sajnos nem nagyon vett észre, hiszen ritkán találkoznak, most is például Törökországban forgat. Szó sem volt arról, hogy válnának, vagy hogy neheztelne az urára valamiért, de annyit a TV2 Aktívjában elmondott, szívesen levetkőzne Nánási Pálnak, aki decemberben lépett le az országból újdonsült szerelmével és modelljével, Ördög Nórával Amerikába romantikázni.

A kapcsolati problematikában azért mégis lehet valami, Gesztesi a szerdai Borsnak ugyanis már úgy nyilatkozott: a jövő héten kiderül, válnak-e vagy sem. Gesztesi Károly és Liptai Claudia hét éve él együtt, egy közös gyermekük van, Panka.

A Playboy főszerkesztője, Radnai Péter nagyon megörült, hogy Liptai gyakorlatilag az Aktívban igent mondott arra, ami eddig lehetetlennek bizonyult. „Még nem történt semmilyen lépés az ügyben. Évek óta szeretném, hogy Claudia vetkőzzön nálunk, de eddig mindig azt mondta, hogy nem fér bele az életébe. Örülök, hogy megváltozott a véleménye, és remélem, hogy ebben az évben megvalósul ez a dolog. Tapasztalatom szerint mindig azon múlik, hogy valaki elvállalja-e, hogy aktuálisan milyen a lelki állapota” – mondta Radnai, és hozzátette, az sem elhanyagolható szempont, hogy a modell alapvetően hogyan áll a kérdéshez. „Ha egyszer megfordul a fejében, vagyis érdekli a dolog, és izgalmas feladatként tekint rá, akkor valószínűleg megvalósul. Azonban, ha kizárja magában a lehetőséget is, akkor sose fog igent mondani. Például, mikor Zimány Lindát megkerestük, mondta, hogy most vizsgaidőszak van, nem tudja vállalni, de amint túl volt rajta, igent mondott.” Radnai Péter szerint Liptai Claudia fotósválasztása annak köszönhető, hogy a műsorvezetőnek valószínűleg Nánási képei tetszenek a leginkább.

Bár a TV2 tagadja, hogy foglalkozna a kérdéssel, csak és kizárólag akkor reagálnak a hírre, ha az érintettek kérik. „A TV2 magánéletük részeként kezeli a történeteket, nem kíván ezzel a kérdéssel foglalkozni” – mondta Magyar Rita, a csatorna szóvivője. Ha a történet a végére igaz lesz, és egy világ omlik össze mindenkiben, akkor érdemes odafigyelni arra, hogy milyen hátulütői vannak egy ismertemberes reality forgatásának, korra, nemre, függetlenül a csatornától.

A távol forgatott celebrealityk ugyanakkor úgy tűnik, megártnak a sztárpároknak. Az RTL-en egy mintapár útja ágazott örökre szét még karácsony előtt. Ördög Nóra itthon, férje Rubin Kristóf Argentínában – Celeb vagyok, ments ki innen-t forgatott, Ördög Nóra visszavonhatatlanul elhidegült, és összejött a Playboy fotósával, Nánási Pállal.