horoszkóp

Lovasi Andrást szívatja az élet

2007.02.18. 09:57
Rájár a rúd Lovasi Andrásra. Laptopját ellopták, autóját összetörte, mobilja tönkrement. Most épp az Apehtől retteg.

Minden és mindenki összeesküdött Lovasi András ellen. A Kispál és a borz énekese nem kapja vissza laptopját, amit egy koncert után loptak ki a turnébuszból. Az elkövető ismeretlen marad, a rendőrség ugyanis lezárta a nyomozást. Tíz dalszöveg volt a számítógépben, tokjában pedig nagyon fontos számlák - írja a Blikk.


Csak felugrott kijózanodni

Az énekes most aztán nagy gondban van a könyveléssel, ha nem tud másolatot kérni a számlákról az üzletektől.

- Hajnali ötkor hagytam a kocsit a forgalmas pesti utcán - meséli Lovasi - és csak addig mentem fel az eyik közelben lakó haveromhoz, hogy kimenjen belőlem az alkohol.

Az énekes biztos benne, hogy a tolvaj nem alkalmi szarka volt, hanem céltudatos bűnöző, hiszen a laptop az ülés alá volt elrejtve.

Karambol, szervíz, adóhivatal

Hogy mindez ne legyen elég, a sors további csapásokkal sujtotta Lovasit. Összetörte az autóját és tönkrement a mobitelefonja. Úgyhogy most egyszerre kell költenie a kocsi javítására, új laptop vásárlására és mobitelefonra. A zenész attól tart, amilyen szerencsétlen mostanában, az Apeh is benyújtja a számlát a hiányzó számlák miatt.

Lejött a filmvászonról a balszerencse

Lovasi András egyébként a közelmúltban bemutatott Sztornó című filmben egy hasonlóan balszerencsés fickót játszott. A történetben az Apehhel, egy iskolaigazgatóval, és nagyjából a film minden figurájával meggyűlik a baja a főszerepben önmagát alakító Lovasi Andrásnak.