horoszkóp

Majkát picit jobban nyomták

dr
2008.07.22. 11:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Majka tudja, hogy kedvelik a Viasatnál azért, mert vicces műsorokat csinál. Van tapasztalata és empatikus is, de ezt senki nem kérte tőle. Majoros nagy álma is kiderült: beszélgetős műsort szeretne csinálni, de egyelőre csak egy valóságshow-t kapott.

„Nem tudom, mit tudok hozzátenni ehhez a műsorhoz, azt viszont tudom, hogy talán egy picit jobban nyomnak engem, mint a többi műsorvezető-jelöltet" - mondta Majka a Bár 2.0 műsorvezető castingja előtt. „Azért, mert én is egy valóságshow-ból kerültem ki, sokkal jobban át tudom érezni a helyzetüket. Még hogyha ez egy picit másfajta valóságshow is. Bár nem hiszem, hogy bármelyik tévéműsornál szempont lenne az empátia. Nem hiszem, hogy nekem bármiféle érzést kéne mutatnom, főleg a játékosokkal szemben - ha én leszek a műsorvezető -, mert az nem korrekt, senkivel szemben." - indokolta, miért ő lett végül a műsorvezető.

„Szeptemberben ez lesz az egyetlen valóságshow, ami indul - hitte Majoros Péter - így nem is állhatok máshogy hozzá, mint, hogy én ezt nagyon-nagyon szeretném csinálni."

 

Klikkeljen Majkáért!
 

„A Viasaton levezettem két műsort, és hál istennek mind a kettő nagyon sikeres volt. Gyakorlatilag azt gondolom, tök mindegy milyen attitűddel állok hozzá, mindig maximálisan akarok teljesíteni. Nagyon szeretem ezt, az életem a tévézés. Mindegyik műsoromat szerettem akkor, mikor ment, már csak azért is, mert mindig abban élsz, amit éppen csinálsz. Az mindig a sajátodnak tűnik." Majoros kiemelte a Sofőröket, mert azt viccesnek és igen jó hangulatúnak élte meg. A Kölykök is ebbe a kategóriába esett, a fent említetett okokon kívül azért is, mert a műsorvezető úgy érezte, rengeteg emberrel megismerkedhetett a forgatás során. A Vad csajokat viszont nem jegyzi Majoros, mert mint mondta, ezt a műsort ráerőlteték, és ha nem végez el, nem lett volna munkája.

„Olyan beszélgetős műsort szeretnék, mint a Mónika vagy a Balázs show. Azt nagyon-nagyon ki szeretném próbálni, mert ott előjöhet, hogy én milyen is vagyok. Alapjában véve olyan csávó, aki szóra bírja az embereket. Nem hiszem, hogy ezzel gondom lenne. Legalábbis remélem. Műsorvezető vagyok. Ez körülbelül azt jelenti, hogy akkora ember vagyok, mint te a Velvetnél. Jelzem ezt az igényem a csatornánál, de ezzel nem sokra megyek."