horoszkóp

Marsi Anikó és a női szerepek

2006.01.14. 10:45
Az önmagát csak Ancsikának nevező Marsi Anikó jelenleg anyai örömök elé néz, örül, hogy a férje végre nem diétázik és jól elvan a tradicionális női szerepekkel. Tudjon meg mindent a Nap Celebje női oldaláról.

Több megbízható forrásból is megerősítették, hogy Marsi Anikó gyermeket vár, írta a Blikk. A hírek szerint a trónörökös nyáron érkezik, és azért kell továbbra is titokban maradnia, mert a Fókuszban kívánnak először beszámolni az örömhírről.

Szakítás majd esküvő

Marsi Anikó és Palik László két évig voltak a hazai média egyik álompárja, mindjárt a Rékasi-Détár színész-házaspár mellett. Míg azonban Rékasiék a bulvárlapok aktív statisztálásával sikeresen rendbehozták házasságuk válságát, addig a műsorvezető-sportriporter páros csak hallgatott, majd bejelentették a szakítást. A pár közeli ismerősei tudni vélték, hogy a szakítás hátterében a gyerekvállalás kérdése áll: míg a műsorvezetőnő már nagyon szeretett volna családot, addig Palik - akinek előző házasságából már van egy tinédzserkorú lánya - még nem látta elérkezettnek az időt erre. Néhány hónappal később azonban bebizonyosodott, hogy Marsi-Palik duó nem tud egymás nélkül élni, és októberben gyorsan össze is házasodtak az egyszerűség jegyében. A műsorvezetőnő nem csináltatott ruhát, hanem kölcsönzőből választott magának, és karikagyűrűjük is a legegyszerűbb fehérarany modell volt. Az esküvőn a műsorvezetőnő kollégája, a szintén fókuszos Gönczi Gábor zenélt.

Boldog házasélet és házikoszt

#alt#
Klikk a képre!

Gyermektől függetlenül is harmonikus családi életet él a Marsi-Palik álompáros, legalábbis ez derül ki nyilatkozataikból. Sokszor hallhattuk, hogy szinte sosem szoktak veszekedni, bár vitatkozni azért igen. A pár boldogságának egyik titka, a híres Ancsika-koszt, ami annyira finom Palik szerint, hogy még törökországi nászúton is csak arra vágyott, pedig ott aztán elhalmozták őket finom ételekkel. Marsi Anikótól azt is meg lehetett tudni, hogy megelégszik a tradicionális női szerepekkel, náluk a nadrágot a férj hordja, de neki ezzel nincs is semmi baja. Akár este tízkor is nekiáll lecsót főzni, ha férje úgy kívánja, cserébe Palik teát forral neki.

A fiatal feleségnek külön büszkesége, hogy férjét leszoktatta a diétáról, agglegény korában ugyanis Palik hónapokig csak fagylaltot, és a pattogatott kukoricát evett, így kívánt súlyfölöslegétől megszabadulni. Marsi Anikó szerint végül akkor hagyott fel a fagylalt diétájával, mikor egy nap borzasztóan rosszul lett. Azóta áttért az Ancsika-kosztra. Marsi Anikó a Színes Bulvár Lapnak beszámolt arról is, hogy mennyire izgalmas dolog feleségnek lenni. Igaz őt még csak három hete hívják Palik Lászlóné Marsi Anikónak, de máris odavan ezért a szerepéért, bár új nevét kicsit hosszúnak találja.

Jön a gyerek

Pár nappal azután, hogy a Velvet egyik feljelentője a bécsi Shopping City Südben látta a szőke műsorvezetőt kismamaruhákat vásárolni, a Színes Bulvár lap már "kismamákra jellemző változásokat" vélt felfedezni Marsi Anikón. Marsi akkor még tagadta a lap állításait. "Igaz, hogy ott vásároltam, de nem a kismama osztályon. Igaz, ha kismama lennék, 3-4 hónapig biztosan nem nyilatkoznék arról, hogy babát várok" - nyilatkozta sokatmondóan a Fókusz sztárja a lapnak, aki azt is elmondta, ha dönthetne a gyerek neméről, egy egész picit a kislány felé hajlana, keresztlánya ugyanis anniyra elbűvőlte őt.