horoszkóp

Németh Kristóf és a nagy érzések

2006.04.16. 08:01
A Barátok Közt fenegyereke bűnhődik, de már gyógyulnak a sebek. Olyannyira sikerült túllépnie azon, hogy mégse lesznek egy életre egymáséi Farkasházi Rékával, hogy most már beszélni is képes róla. Ezt csak köszönni tudjuk neki.

Nem bírjuk ki, hogy ismét ne Németh Kristóf legyen a terítéken. Bár Farkasházi bociszemű csábítója jelenleg az Önök kattintásai és a mi cikkeink alapján 122. helyen áll a Celebhatározóban, és szerintünk valójában a kutyát nem érdekli, most éppen milyen marhasággal szórakoztatja a nagyérdeműt a szappanopera-hős, mégis ezt nem lehet kihagyni.

A sztár beszél

Klikk a képre!

Hosszú hallgatás után a Story magazinnak sikerült ugyanis megszólaltatnia a most éppen csábító szerepében tetszelgő Kertész Gézát, aki az utóbbi hetekben vidéken élő orvostanhallgató új szerelmével és borzalmas mélyen átélt friss érzelmeivel nyugtatta meg az őérte lelkesülő tömegeket.

A sörkapitány azt állítja, saját magát köpné szembe, ha rosszat mondana szegény Farkasházira, majd közli: ő mondta többször, hogy hagyják abba, valamint, hogy ő volt, aki megpróbálta rendbe hozni a házasságot, ami amúgy ha stabil lett volna, nem lehetett volna belegázolni. Hát ilyet azelőtt még soha nem hallottunk hoppon maradt harmadikól.

És beszél

Németh a cikkben úgy ködösít, hogy azt hihetnénk, Farkasházi visszaszaladt férjéhez és nem is adta be a válópert, sőt, adja az értetlen borjút, akinek fogalma sincs arról, miért szakított vele Farkasházi az éteren keresztül.

Ez persze tényleg elég furcsán hangzik, de szerkesztőségünk alapjában véve elítéli a szakítást a partnerrel a rádiókészülék frekvenciáján át, ugyanúgy, mint azt, ha valakinek a kezét a meccs kivetítőjén kérik meg. Na ez a veszély amúgy nem fenyegette szegény Farkasházi-t, mivel Németh elmondása szerint egy áruház kellős közepén húzta fel a gyémántgyűrűt volt barátja feleségének a kezére.

És kidobják, de ez nem olyan szar neki

Gyémánt ide vagy oda, Farkasházi dobta a gödöllői színházigazgatót, aki hebegett-habogott, és ugyan nem nyilatkozott senkinek (kivéve a Story-t persze), de azért apránként adogatta az információt a komoly forgatókönyvvel. Állítólag már március elején összejött egy debreceni orvostanhallgatóval, akiből őszintén reméljük, pszichológus lesz.

Farkasházi február utolsó napjaiban adta ki a mély tekintetű szépfiú útját, azét, aki megkérte kezét és két gyereket tervezett vele; aki férjét hagyta ott sorozatbeli testvéréért. Aztán, mint valami gonosz varázslatból felébredt és rájött, mekkora marhaságot csinált (vagy csak meglátta az igazi férfit?). Most vezekel és majd csöndesen műsort fog vezetni.

Mindeközben Németh már alig néhány héttel a furcsa szakítás után az új kislánnyal hetyegett, elfeledve még azt is, hogy szülei és saját spórolt pénzén új kéglit is vett, Farkasházival közös szerelmi fészeknek. De jó lesz az más célra is.