horoszkóp

Molnár Anikó a szexről faggatózik

2008.02.27. 09:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Molnár Anikó hamarosan egy interneten látható pikánsan erotikus talk-show műsorvezetőjeként tűnik fel. Addig is erotikus valóságshowt vezet Tera Bonddal.

Pikánsan erotikus beszélgetős műsort fog vezetni Molnár Anikó, aki a meghívott híres embereket intim élményeikről és szokásaikról faggatja majd - tudtuk meg a műsornak helyet adó internetes oldal munkatársától, Jedloczky Lászlótól. Az egykori villalakó Playboy-csúcstartó a műsor előtti bemelegítésként pedig egy hétig társműsorvezetőként segíti Tera Bondot az ugyanahhoz az oldalhoz tartozó internetes erotikus valóságshow-ban.

Tera Bond egykori pornószínésznő elmondta, eddig igazán jól ment a közös munka Molnár Anikóval, aki a Velvetnek azt nyilatkozta, élvezi, hogy új szerepkörben mutatkozhat meg. Azt is hozzátette, egyáltalán nem ítéli el azokat az embereket, akik részt vesznek az erotikus valóságshow-ban vagy a pornószakmában dolgoznak, mert szerinte "mindenkinek saját magának kell megszabnia a határokat. Valakinek ez belefér, én ezt nem csinálnám" - mondta a nemrég brazil származású barátjával sztriptíztáncosnőként is tevékenykedő Molnár Anikó.

Empatikus riporter lenne

A beszélgetős műsorról Molnár Anikót is megkérdeztük, ám ő részleteket még nem tudott az ügyről, de azt az azért elmondta, talán azért lenne testhezálló számára a pikánsan erotikus műsor, mert tudja, milyen érzés, amikor olyan kérdésekről faggatják az embert, amelyekről nem szívesen beszél. "Empatikusabb riporter lennék, persze tudom, hogy az újságírónak az a dolga, hogy minél több információt kiszedjen az alanyból, de szerintem én hamarabb átsiklanék azokon a kérdéseken, amikről abszolút nem szeretne beszélni a riportalany" - mondta Molnár Anikó.