horoszkóp

Erdélyi Mónika csalódott az első tánc után

2006.04.25. 08:04
Hiába az ügyes lábtechnika és a testreszabott sárga Náray-ruha a műsorvezetőnő csak hatodikként jutott be a a Szombat Esti Láz második fordulójába. Erdélyi Mónikának rosszul esik a zsűri döntése, ami nem ad neki plusz energiát a következő fellépéshez.

Csak hatodikként kerültek be

A Szombati esti láz című tévéműsorban résztvevő Erdélyi Mónikának nagy segítséget nyújt a felkészülésben, hogy már nyolcévesen járt tánctanfolyamra. A műsorvezető hiába készült sokat a vetélkedőre, ettől még nagyon izgul. "Kicsit lámpalázam van, mert a tánc nem igazán az én terepem. Nekem az a hazai pálya, ha beszélni kell. Ennek ellenére azt gondolom, hogy jók vagyunk. Nem véletlenül mi kezdjük a műsort"- tudta meg a Velvet Erdélyi Mónikától a múlt héten. Mostanra azonban mintha elillant volna a műsorvezetőnő lelkesedése, hiszen első forduló után meglehetősen csalódott volt. Csak hatodikként került be ugyanis a második rostába, hiába az ügyes lábtechnika és a kanárisárga Náray Tamás-ruha.

Klikk a képre!

Nem esett jól

"Nem titkolom, nem esett jól. Egy darabig még az is megfordult a fejemben, hogy esetleg be sem jutunk" - vallotta be csalódottan a Mónika-show műsorvezetője - "Sajnos ez nem ad plusz energiát a következő táncra. De ez nyilván nem fog meglátszani a következő produkciónkon, ugyanolyan lelkiismeretesen fogunk felkészülni arra is" - fogadkozott a telefonban. A vártnál rosszabb eredményt pedig azzal magyarázta, hogy ők voltak az elsők: "Sokan azzal nyugtattak, hogy ez azért történhetett, mert mi voltunk az első pár. Ezt egyébként az egyik zsűritag is megerősítette. Egyszerűen nem volt viszonyítási alapjuk."

Fogalmuk sem volt, hogy mire vállalkoznak

Mónika olyannyira komolyan veszi ezeket a táncpróbákat hogy a közelmúltban elhalaszttotta májusra tervezett esküvőjét Mukli Gyulával. A műsorvezető azzal indokolta döntését, hogy jelenleg minden idejét lekötik a Szombat Esti Láz táncpróbái. "Sokkal többet edzünk, mint amiről szó volt az elején. Élvezem, de sajnos semmi másra nem marad időm. Eddig a Mónika-show mellett szabad volt a délután, most táncpróbák vannak helyette. Ez nagyon fárasztó hosszú távon" - mondta Erdélyi Mónika a Velvetnek- aki ugyan nem bánta meg, hogy belevágott az este kilencig tartó próbákba, de azt is beismerte, hogy fogalma sem volt arról, hogy mire vállalkozik.

Mónika esküvőjének új dátuma egyelőre még nincs kitűzve. Mint ahogy azt a műsorvezetőnő a Storynak elmondta, akkor házasodnak, amikor már minden készen áll és a műsor sem szól bele az eseménybe. Úgy tervezik egyébként, hogy 120-150 vendég előtt mondják ki a boldogító igent. Mukli Gyula születésnapján kérte meg Erdélyi Mónika kezét, akivel már két éve élnek együtt.