Erdélyi Mónika főzni fog esküvő helyett

2006.08.22. 08:23
Mindenki legnagyobb meglepetésére Erdélyi Mónika az elmúlt két hétben sem ment férjhez. Kéthetente derül ki ugyanis valamelyik bulvárlapból, hogy bár minden rendben Mukli Gyulával, esküvő mégsem lesz. És nem a főzősműsor miatt.

A Színes Bulvár Lap információi szerint Erdélyi Mónika főzőiskolába iratkozik be, de szigorúan titkolja, mi is volna ezzel a célja. A lap szerint a Mónika-show arca új műsorra készül, sőt ő lehetne az RTL csodafegyvere Stahl Judittal szemben, és a Velvet szerint ez már csak azért is könnyen lehetséges, mert mindkét médiaszemélyiségnek közepesen hosszú barna haja van. A műsorvezetőnő továbbra sem megy azonban férjhez, mert nem ér rá ilyesmire. Elfoglaltságai miatt ugyanis még fitnessztermét is el kellett adnia, mert túl messze volt nemrég felépült vadonatúj házuktól.

Jézusom, mi történhetett?

A Story magazin szerkesztőségét szerencsére annyira izgalomban tartja, miért tologatja Erdélyi Mónika és Mukli Gyula folyamatosan a várva-várt szertartást, hogy alaposan utánanéztek. Információik szerint az elhalasztott lagzinak semmi köze ahhoz, a keresztnevén ismert műsorvezető és a jazz zenész, Mukli Gyula összesen négy gyereket nevel. Mint ahogy arra is mindannyiunk megnyugvására fény derült, Mónika éppúgy szereti Gyula gyermekeit, mint ahogy azok Mónikát.

Tánc, tánc, tánc

Az is kiderül, hogy nem a Szombat Esti Láz próbái miatt tolódott el a várva várt esküvő (amelynek egyik lehetséges időpontjaként korábban épp augusztus 20-át jelölték meg). Korábban Mónika a Velvetnek azt állította, olyannyira komolyan veszi a táncpróbákat, hogy még a tavaszra tervezett esküvőt is elhalasztotta. A műsorvezető akkor azzal indokolta döntését, hogy minden idejét leköti az RTL Klub táncos revűshowja, és egyébként sem sietnek sehova.

Hitchkocki izgalmak

"Ha nem a tánc, akkor mégis mi lehet az egész mögött" teszi fel a húsba vágó kérdést a Story, majd gyorsan választ is ad rá. Az izgalmasan felépített cikkből ugyanis kiderül, hogy egy ház áll mindezek hátterében, és nem is akármilyen ház, hanem Mukli Gyula és Erdélyi Mónika álomháza. Egy bekezdéssel később még azt is megtudhatjuk, hogy mint minden házat, ezt is burkolni kellett, meg festeni, meg felújítani. Ráadásul egy wellness-szobát is kialakítottak az alagsorban, így sajnos sokkal többe kerülnek majd a munkálatok, mint ahogyan azt eredetileg tervezték.

He is so wonderful

Mónika a cikk végén még azt is elmeséli, hogy nekik nem is a papír a fontos, meg egyébként is azon az állásponton van, hogy nem kell mindenhez foggal-körömmel ragaszkodni, amit az ember eltervezett. A lényeg úgyis az, hogy Gyula tele van jó tulajdonsággal, melyek szó szerint azok, hogy ügyes és szorgalmas, fúr, farag és füvet nyír, így Mónikának már csak a családi fészek melegségével kell foglalkoznia. Persze ha igaz a főzőiskola, és a Színes Bulvár Lap találgatásai is bejönnek, a Stahl Judittal való versengés ismét jó ok lesz rá, hogy a lassan az év legbizonytalanabb médiaeseménye címre pályázó esküvőt ismét elhalasszák.