horoszkóp

Hoffmann Mónika magyar pasit akar

dr
2007.08.30. 10:50
A Megasztáros énekesnő ismét szingli lett, mert túl nagy volt a távolság kettőjük között kilométerekben. Az énekesnő a nyáron arra is rájött, hogy Svédországba jár pihenni, mert idehaza mindig dolgozik.

Hoffmann Mónikát ismét egy utasszállító fedélzetén látták. Feljelentőink rendszeresen tájékoztatnak minket arról, hogy a művésznő éppen honnan-hová tart. Általában a fapados repülőjáratok utazóközönsége figyel fel az énekesnőre, akit legutóbb egy malmői közvetlen járaton láttak hazatérni. "Volt szerencsém Hoffmann Mónikával utazni Malmőből: fapadossal utazik, szerény és vidám ez a csaj. A háta mögött ültem férjemmel és hallottuk, amikor elmondta az útitársának, hogy szingli! Mi ebből az igaz? Hát nem azt nyilatkozta, hogy van pasija Svédországban?" - érdeklődött Katalin nevű olvasónk.

Az érintettet azonnal megkerestük, hiszen legutolsó információnk szerint egy svéd színésszel került intim közelségbe. "Most már nincs, ez a lényeg. Nehéz volt ez a hosszú távkapcsolat, szomorúak voltunk mind a ketten, de nem voltam szerelmes belé. Nagyon nehéz így, hogy én itt élek Magyarországon. Végül én mondtam neki, hogy akkor inkább ne találkozzunk. Nem tudok valakivel csak barát lenni egy románc után, ez csak feltékenységet váltana ki nála vagy nálam."

Pá, kis aranyom, pá

Hoffmann Mónika így ismét szingli lett, de nem bánja. A két hónapig tartó kapcsolat után felszabadultan keresi az új lehetőségeket. "Nem vagyok szomorú, mert így kellett, hogy történjen. Mindig magyar pasira vágytam. Nekem egy magyar kell, mert az ki tudja mutatni az érzelmeit. A férfiaknak nem mindig tetszik, hogyha őszinte velük az ember, és én olyan vagyok, hogy megmondom, ha baj van, vagy ha jól érzem magam. Várom a fantasztikus lovagom."

A Megasztárost idén nemcsak a Sziget fellépői között találtuk meg, de az is kiderült, hogy "a svéd szigeten", azaz a malmői fesztiválon is szerepelt. "Énekeltem egy zenekarral, de úgy, hogy idén nem jelentkeztem, de megláttak, felismertek, felhívtak a színpadra és énekeltem. Ezt szeretem a legjobban." Az énekesnő mindemellett egy egyhetes, Williams-szindrómásokkal foglalkozó gyerektáborba is elment, ahol a zene nyelvén kommunikált a gyerekekkel.

"Zenéltem velük. Olyanok is voltak köztük, akik csak így tudtak kommunikálni. Nagyon muzikálisak. A srácok meg általában csak dobolni akarnak. Szerintem a világ egy jobb hely lenne, ha mindenki ilyen szeretetet érezne embertársai iránt, mint ők. Mindenen nevettek, amit csináltam, ha felemeltem a lábam, azon is. Ebben a táborban csak ilyen gyerekek voltak és így azt érezhették, hogy a mennyországban vannak. Nagyon megérintenek, mert olyan csodálatosak. Akik így születettek, a legjobban attól szenvednek, hogy a külvilág kigúnyolja őket."

Hoffmann Mónika azt is elmesélte, hogy ebben a táborban magyar csoporttal is találkozott, akik nagyon megörültek, mikor megpillantották és felismerték a Megasztáros énekesnőt. "Az egyik fiú állandóan a kedvencemet, Tilla Tillát utánozta" - lelkendezett az énekesnő. A legfurcsább élménye a nyárnak mégis az volt, hogy a Szingli Klub vezetője rájött arra, hogy tulajdonképpen Malmőbe jár szabadságra, mert idehaza mindig dolgozik.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft