Monique Covet-t telefonon hívtuk fel egy havas téli délelőttön, mert úgy értesültünk, hazatért. Végül megtudtuk, egy ideig biztosan itthon marad, pornódráma helyett inkább pornóvígjátékot írna, de érdekli a média is. A művésznő sosem fog már pornózni, és csak egyszer akar férjhez menni, de akkor az igazihoz.

Azért különleges élmény pornószínésznővel telefonon beszélgetni, mert aki kérdez, a legszenvtelenebb hangvételben társaloghat olyan témákról, amikről amúgy nem szokott. Aki válaszol, annak meg azért jó, mert nem látja annak a reakcióit, annak aki kérdez. Így, Bellnek hála, mindenki jól jár.

Itthon marad, hogy összeszedje magát

"A munkám és a magánéleti jellegű problémáim sajnos összefüggenek, ezért most úgy gondoltam, jobb, ha egy kicsit itthon maradok Magyarországon rendbe tenni az életem" - mondta Monique Covet, aki egyébként az utóbbi két-három évet többnyire Olaszországban töltötte. Egyrészt odakötötte munkahelye, a verekedős barátjával alapított Monique Covet Group, másrészt verekedős barátja is. Most viszont egy kicsit ittmarad Magyarországon, mivel magánéleti jellegű problémái mellett még egy vírus is megnehezíti életét. Így a tervezett saját filmforgatások is csúsznak, merthogy a Group fő tevékenysége a filmforgalmazáson kívül a saját filmek forgatása lett volna.

Érdekli a média is

Monique
Monique Covet
Covet egyébként már öt éve, 24 éves korában abbahagyta a pornófilmezést, saját bevallása szerint azért, mert abbahagyni a csúcson kell. Vajon a filmben való szereplés ma már végképp hidegen hagyja őt? "Soha többet nem akarok már filmben szereplőként megjelenni, mivel egyszer már abbahagytam. Szeretem a háttérszerepeket, ezért áll közel hozzám a rendezés. De a média is érdekel" - mondta el, de részletekbe nem bocsátkozott.

Monique Covet a Norbi-féle Update módszer egyik élő hirdetőoszlopával, a magyar pornóiparban megkerülhetetlen Kovival is tárgyalt már, hogy a jövőben közösen forgassanak saját filmeket. Nincsenek itthon végleg kiosztva a kártyák pornófilm témában? Van még piaci rés az iparban, ahova be lehet férkőzni? - érdeklődtünk.

"Érdekes lenne, ha valaki nekem nemet mondana" - tette helyére a dolgokat az egykori színésznő. Választott szakmájában kétségkívül ő az egyik legnagyobb tótumfaktum, amit mi sem jelez jobban, minthogy még egy új irodalmi műfajt is majdnem meghonosított, az úgynevezett pornódrámát.

"A dráma egy nagyon komoly műfaj"

"Hát ez elcsúszott, mert bár a pornódráma egy teljesen új műfaj lett volna, rájöttem, hogy a dráma egy nagyon komoly műfaj, amit nagyon komolyan kell venni. A pornófilmnézés viszont a szórakoztatóiparba tartozik. Ezért most úgy gondolom, hogy inkább egy forgatásról szóló vígjátékot írnék, mert egy pornóforgatás amúgy is olyan, mint egy vígjáték. Én meg azt szeretem, ha az emberek nevetnek, mosolyognak, jól érzik magukat. Mint ahogy én is szeretek nevetni és szeretem jól érezni magam. És az ember nem akkor tesz be egy pornófilmet, ha sírhatnékja támad" - merengett Monique Covet .

Problémák

Az utóbbi időben "pszichológiailag nem volt a topon", mondta a Velvetnek és más lapoknak, és a betegségek valamint testvérének halála is megviselték. Mint közismert, miután levetette magáról egy ló, két évig mankóval járt, és távollétében kétszer is kirabolták a lakását.

Volt, amikor úgy gondolta, oltár elé áll, aztán a frigyből nem lett semmi. "Vannak fontosabb dolgok, mint odarohanni az oltár elé. Egyszer akarok férjhez menni de azt akarom, hogy az viszont örökké tartson. A férjem az élet minden területén partnerem legyen, nagyon fontos a kölcsönös tisztelet és biztonság" - mondta, majd szomorúan mesélte, hogy jelenlegi kapcsolatát inkább a féltékenykedés, a viták és a vitákból fakadó verekedések uralják.

Kendő vagy napszemüveg

Mint mondta, az olasz mentalitás nem egyeztethető össze a magyarral: "Elvárják, hogy nézz ki jól, legyen rajtad smink, tűsarkú cipő, hogy ki tudjanak rakni a kirakatba, de aztán ne nézz se jobbra se balra. Csak annyiban különbözik az olasz mentalitás az arabtól, hogy ott a nők kendőt kell, hogy hordjanak, az olasz nőkre viszont csak napszemüveget adnak."