horoszkóp

Nacsa Olivér állítja, nem vesztek össze Havassal

2006.12.20. 00:07
Nacsa Olivér szerint Havas Henrik nem sértődött meg a Kimaradás Gálán előadott paródián, sőt, savanyú képpel ám, de jól szórakozott. A humorista egyébként arról beszélt, milyen elfoglalt az év végén.

"Nagyon elfoglaltak vagyunk Bagival így az év vége felé" - tudtuk meg a humoristától, akit egy forgatás szünetében csíptünk el. Az ATV műsorára tűzi szilveszteri kabaréjukat, ami egy önálló, egészestés show lesz. Mivel lejárt a szerződésük a TV2-vel, mára már szabadúszóvá váltak, így bármelyik csatornán feltűnhetnek. Ezen kívül rengeteg haknizás is vár rájuk, de majd pihennek karácsonykor. Nacsa hagyományos keresztényi módon, szűk családi körben ünnepel, semmi extravagancia, semmi uniqum. Beigli és halvacsora.

Együtt jobb

Az eredetileg sportriporternek készülő Nacsa még a gimnáziumban találkozott Bagi Ivánnal, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Mint minden kapcsoltban, ebben is akadtak konfliktusok, de eddig sikeresen megbirkóztak velük.

Klikk!

Mivel a közönség együtt szokta meg őket, az igény is megvolt a közös munka folytatására. Most hosszú hallgatás után ismét újult erővel dolgoznak együtt. Míg a mosolyszünet alatt Bagi grafomániáját szenvedte meg a magyar társadalom, addig Nacsa a munkába menekült. Egyszerűen túlvállalta magát, majd azzal könnyített szorult helyzetén, hogy befejezte a Budapest Rádiónál a délutáni műsorvezetést.

Bagi-Nacsa nem harap

Eddig fellépéseik során egyik általuk parodizált ember sem sértődött meg, kivéve Terry Blacket, aki azóta is perli őket. Azt a felvetést, hogy Havas Henrik tényleg miattuk hagyta-e el szombaton a Kimaradás Gála helyszínét, Nacsa nemcsak cáfolta, de hozzátette: "nemhogy nem hagyta el a helyszínt, de végig jól szórakozott. Ami persze a Tanár Úron nem látszik, mert általában savanyú képet vág mindenhez. "