horoszkóp

Molnár Anikó szereti a műtőasztalt

dr
2007.09.02. 10:17
Az ex-villalakó nagyobb melleket csináltat magának, mert megereszkedett a bőre. A mellfelvarrást egy nagyobb implantátummal váltja ki, mert szerinte ez még a megélhetését is biztosítja. Molnár Anikó műtétjét eredetileg Angelo rögzítette volna, de egy csatorna lecsapott a kés alatti akcióra.

Molnár Anikó mellnagyobbításával foglalkozik mindenki. A Velvetet leginkább az érdekelte, honnan jött az ötlet, és miért kell erről tudnia bárkinek. A megszokottól eltérően, a nagy "Ő" bátran állt a nyilvánosság elé és vállalta, hogy szépészeti beavatkozást végeznek rajta, sőt filmre is veszik a nagy és véres jeleneteket.

"A mell az, ami mindig megszívja"

A táncoslány az ezredfordulón tetette be első implantátumát, de azóta a súlya folyamatosan változott, amit melle nem köszönt meg. Megereszkedett a bőre, amit ugyan több műtét segítségével helyre lehet hozni, de egyszerűbb megoldásnak tűnik egy nagyobb szilikon betétele. Az egykori villalakó a mellplasztika legnagyobb ellenségének a súlyváltozást tartja, amire eddig nem is figyelt. "Pontosan azért várok még két hónapot a műtéttel, hogy elérjem azt a súlyt, amit tartani is tudok. Még bőven a Való Világ előtt csináltattam meg a melleimet, aztán meghíztam, majd lefogytam. Most azon dolgozom, hogy amilyen súlyt elérek, azt tartani is tudjam."

Bochkor exétől, - aki tájékozott ebben a kérdésben - azt is megtudtuk, hogy mennyi a szavatossági ideje egy mellimplantátumnak. "Igazából 10-15 évre mondja az orvos, de hallottam már 30 éves implantátumról is." Nagy "Ő" Anikó azt is elmesélte a Mokka egyik reggeli adásában, hogy tudomása szerint a nők mintegy 10-20 százalékát érinti ez a kérdés. "Nem csináltam felmerést, a közvetlen környezetemből kiindulva gondoltam, hogy ennyi embert érint. Óvatosan akarok beszélni erről, nem akarok számokkal dobálózni, de nagyon sok nőnek megfordul a fejében a műtét gondolata."

Klikk!

Molnár Anikóval azt is kiveséztük, hogy ez az egyetlen pontja a testnek, amin másképpen nem lehet segíteni. "A mell az, ami mindig megszívja, mert amíg a lábon, karon tudsz változtatni, ezen nem lehet. Lehet szedni csodapirulákat, de semmi értelme." A táncoslány azt is elárulta, hogy ezt a bejelentést nem szánta világszenzációnak, csak nagyon felkapta a sajtó. "Ez a történet nem úgy indult, hogy sok embert fog érdekelni. Egyszerűen kitaláltam, hogy a saját házi kamerámmal rögzítem az egészet, és otthon összevágom. Nem akartam ebből nagy felhajtást csinálni, de aztán megkeresett az RTL Klub, hogy forgatna róla."

"Mindenki biztos megélhetésre vágyik"

"Aki ismer engem, tudja, hogy ha valamit elhatározok, azt meg is csinálom." Molnár Anikó nem lesz rosszul, ha látja magát a műtőasztalon, hiszen kiskorában baleseti sebész vagy mentőorvos szeretett volna lenni. "A felvételiig sem jutottam el, holott nyolcéves koromban már erről álmodoztam. Sajnos, financiális problémák merültek fel és a gimnáziumban bejött a modellkedés, és ettől teljesen meghülyültem. Nagyon várom, hogy lássam magam a műtőasztalon, viszont aki nem bírja, jobb, ha végigalussza."

Molnárt a bejelentés óta rengetegen támadják. "A pasik bántanak, nem nők, mert ők tudják, hogy miről beszélek. Egyetlen egy vélemény jutott el hozzam, de nem érdekel. Mert igenis megnézik a férfiak és elismerően nyilatkoznak arról, aki szép. A nők irigykedve nézik, a pasik meg nyálcsorgatva. A mai világban a külső is nagyon fontos."