horoszkóp

Nagy Sanyi esténként a bárpult mögött áll

sze
2008.05.08. 10:00
Valóra vált az MTV műsorvezetőjének egyik álma: egy klubban dolgozhat bárpultosként. Másik álma egyelőre nem teljesült, de Nagy Sanyi már azon is dolgozik: egy szinkronstúdióba jár gyakorolni: minden vágya ugyanis, hogy egyszer természetfilmek narrátora lehessen.

Nagy Sanyi három hónappal ezelőtt vette át Kovács Ákostól a Swung műsorvezetői szerepét. Akkor azt mondta, a műsorral alapvetően provokálni szeretne, ez pedig sikerült is neki, Kiszel Tünde ugyanis egy emlékezetes interjú miatt azzal fenyegetőzött, hogy bepereli az MTV-t, de a műsorvezetőtől megtudtuk, a beígért perből egyelőre semmi nem lett.

A műsorvezetőt az eltelt idő tapasztalatairól kérdeztük. Nagy Sanyi elmondta, leginkább azt élvezi a munkájában, hogy a témákban nincs megkötve a keze. "A szabadság, ami a legfontosabb, konstruktív munkát végzünk, nincs kierőszakolt, kőbe vésett hierarchia, hanem demokrácia van. Ha érdekes embert találunk, akár az egész műsor szólhat róla. Múltkor Szipál Mártonnal csináltunk egy műsort, örök hálával tartozom a sorsnak, hogy összehozott vele. Nagyon feldobott ez az egy óra. Meg a legendás Kiszel-interjú is" - mesélte az élményeket Nagy Sanyi.

Klikk!

Az álmok

A műsorvezető, aki az MTV mellett a Vitál TV-n is feltűnik, valóra vált és megvalósításra váró álmairól is mesélt: "Bárpultosként dolgozom egy bárban, ez az egyik szerelemem. Mindig szerettem volna egy zártkörű kis klubban dolgozni. A hely abszolút szexmentes, az emberek iszogatnak, találkoznak , beszélgetnek egy multikulti közegben. Kevesen ismerik, nincs lelakva, lerabolva, ki lehet alakítani értelmes emberi kapcsolatokat A híre szájról szájra terjed, mint a népmesék annak idején" - mesélte a műsorvezető. A hely nem zártökrű, csak kevesen ismerik. Nagy Sanyi szerint meglepő módon sokkal több külföldi hallott a helyről, mint magyar. Azt viszont, hogy pontosan melyik helyről van szó, nem sikerült megtudnunk tőle.

Nagy Sanyi ezenkívül a South Park szinkronrendezőjéhez jár gyakorolni - de nem szinkronszínészetet, hanem narrálást. "Nem szinkronizálni szeretnék, mert az egy komoly színészi teljesítményt igényel, én inkább természetfilmeket szeretnék narrálni. Az a mindenem. Bármilyen ismeretterjesztő filmet vállalnék, mert közben én is gyarapodnék" - avatott be a tervekbe Nagy Sanyi, aki tudja, hogy ebben a szakmában sem egyszerű az előrejutás, így egyelőre türelmesen vár.