horoszkóp

Kicsi volt a rosszul artikuláló Topmodell-jelölt

2006.12.19. 00:03
A Topmodell dobogójáról éppen lecsúszott Tóth Fruzsina 171 centis alacsonyságának tudja be, hogy kiesett, nem bánt meg semmit, és ha újra kezdené, csak az artikulásra figyelne és kicsit kevesebbet káromkodna.

"Jobban odafigyelnék, hogy helyesen artikuláljak - válaszolta Tóth Fruzsina, a Topmodell utolsó kiesője arra a kérdésünkre, hogy mit csinálna másként, ha újra indulna a Viasaton a vége felé tartó műsorban. Azt viszont nem bánja, hogy mindig egyenesen megmondta a véleményét: "Sosem játszom meg magam. Akkor nem lettem volna természetes, ha nem azt mondom, amit gondolok. Na jó, esetleg kevesebbet káromkodtam volna" - jegyezte meg Fruzsina, utalva arra, hogy nem a nyelvművelésnek kedvezett leginkább az utolsó napok kiélezett légköre.

Tíz centis lenövés és kokó

"Tudtam, hogy nem nyerhetem meg a versenyt, mert alacsony vagyok" - mérte fel bölcsen esélyeit. "Arra gondoltam, hogy döntős esetleg lehetek. Már annak nagyon örültem, hogy bekerültem a négybe, de persze örültem volna, ha ott vagyok a döntőben, amit nem a jelöltek útját végig kísérő Vámosi Viktória vezet, hanem az Interaktív éppen két parkolópályán lévő celebritása, Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta.

Klikk!
"Jó buli volt lányokkal együtt lakni, mert sosem laktam idegenekkel, és ugródeszkának is mindenképp jó volt" - összegez Fruzsina. A műsor hatásaként őt is felismerik az utcán, kiváltképp akkor, ha Rékával, Angélával vagy Katával együtt ül be valahova. Inkább pozitív visszajelzésekről számolt be, még a gonoszságáról elhíresült interneten is. "Írtak persze már olyanokat is a fórumokon, hogy tíz centis lenövés van a hajamon, pedig ha valamire, erre mindig odafigyelek. És hogy biztos kokózom, pedig még alkoholt sem iszom." Egyetlen élvezetnek a cigarettázást tartja: "Miután kijöttem, nagyon sokáig rá sem gyújtottam, és azóta is sokkal kevesebbet dohányzom" - mondta.

Óvónő vagy légikísérő

"Kaptam egy munkát is, amit úgy gondolom, hogy a műsor miatt" - jegyzi meg, és hozzáteszi, szívesen dolgozna külföldön, de érdekli a légikísérői munka is "ami mégiscsak fixszebb, mint a modellkedés." A modellszakmából a fotózás érdekli leginkább, a beauty, ruhakatalógus vonal, és bár a kifutót is szereti, úgy véli, 171 centis magasságával nem igazán rúghat labdába.

Az utolsó feladat

Fruzsina főiskolára jár, másodéves, óvónőnek tanul, és jelenleg a vizsgáira készül otthon, Miskolcon. Épp szakmába vágó lett volna tehát az utolsó feladat, a csecsemővel való fotózkodás, a zsűri mégis elég lagymatagnak találta a képeket. "Nagyon féltem, ficánkolt, volt egy kis súlya, aggódtam, hogy elejtem. Ilyen kicsi gyereket akkor fogtam a kezemben először - a lányok is nevettek, hogy óvónő létemre mit csinálok".