NF Milán megtalálta a másik felét NF Bogiban

2008.02.13. 12:30
NF Milán támogatja barátnőjét, NF Bogit abban, hogy címlaplány legyen, ha NF Bogi ezt szeretné. A Nagy Fogyás elődöntőjének győztese így foglalta össze a műsorban történteket: megedzettük a magunkét, és ez mindenkin látszik. Bár Milánnak korábban sem szóltak be az utcán, hogy itt jön Godzilla.

„Néha úgy éreztem, hogy azt a sok erőfeszítés, amit a fogyásba beletettem, nem is éri meg. Hosszú távon persze arra gondoltam, biztos meglesz a gyümölcse. Amikor mélypontra értem, az motivált a legjobban, hogy igazságtalannak éreztem, hogy kiszavaztak. Amikor erre gondoltam, az olyan lendületet adott, ami még az edzések alatti holtponton is átsegített”- mondta NF Milán a Nagy Fogyás kiesettek számára tartott, múlt heti elődöntőjének győztese. A verseny valósi, hármas döntőjét Ferencsik István nyerte. Az összesített adatok szerint az egész mezőny kis híján öt mázsa hájat égetett el szeptember óta.

Nekem Szandra a szobrászom

Klikk!

A 22 éves Bogáti Milánt (a versenyzők teljes nevét a műsorból nem ismerhetjük, ezért adtuk minden játékosnak az NF vezetékevet) csapattársai december közepén szavazták ki, amikor csapattársa, Gábor védettséget élvezett. Mint az a műsorból kiderült, a versenyző edzőjét, Béres Alexandrát elszomorította a fiú távozása, aki egyébként így emlékezett meg edzőjéről: „Nekem Szandra volt a szobrászom.”

NF Milán fogyott a legtöbbet a valóságshow-ból kiesettek közül. A verseny kezdetekor mért 148 kilogrammos testsúlyát az elmúlt hónapokban 92 kilogrammra csökkentette, ezzel megnyerte az elődöntőt, és elvihette a nyereményautót. NF Milántól azt kérdeztük, a megvágott, és a televízióban látható műsorból kiderült-e a számára, játékostársai pontosan mitől és hogyan fogynak.

Hajtottam az autóra

„A tévéből nekem sem derültek ki mindig a dolgok, de ez egy műsor, amit nem nekem kell megítélnem. Megedzettük a magunkét, és ez mindenkin látszik. Amikor hazamentem, folytattam, amit bent elkezdtünk. Ez az időszak nem arról szólt, hogy eledzegettünk és ettünk-ittunk jókat, hanem egy komoly munka volt.”

Mint NF Milán a múlt heti adás után elmondta, nagyban motiválta őt az is, hogy az elődöntő győztesének értékes nyereményt ajánlottak fel. „Ennyi idősen, átlagos családi háttérrel ritka, hogy valaki elmondhatja magáról, hogy autótulajdonos. Szeretek vezetni, tényleg hajtottam az autóra.”

Itt jön Godzilla

Felvetettük, a legtöbb versenyző valamilyen komoly okkal jelentkezett a műsorra, Milán esetében azonban nem emlékszünk egészségügyi motivációra. „Visszanéztem a legelső képeket: valóban nagyon kövér voltam. Akkor nem is láttam magamat annyira nagydarabnak. Sosem voltak a kövérségemből adódó problémáim, nem közösítettek ki, nem szóltak be az utcán, hogy itt jön a Godzilla. Nem is zavart a súlyom, csak mivel volt ez a lehetőség, gondoltam, belevágok”- mondta NF Milán, akinek így a legkomolyabb oka az volt, hogy „szerettem volna megnézni, milyen vékonyabbnak lenni. Ez egy buli volt, ami jól végződött.”

A versenyző úgy érzi, nem sokat változott tavaly szeptember óta, legfeljebb még inkább derűlátó lett. „Nagyon vidám embernek tartom magam, a fogyás után ezt is tetéztem. Egy dologban azonban tényleg változtam: egy kis lépést tettem a felnőttéválás felé. Ez nagy szó tőlem, mert nem állok egy komoly ember hírében, de most úgy érzem, növögetek, cseperedek.” A fiú legközelebb célja, hogy üzleti kommunikációval foglalkozhasson, a pr érdekli a leginkább. Mint elmondta, nemsokára nekiáll munkát keresni.

Bogit szépnek látom

A műsor ideje alatt NF Milán és a Norbi-csapatban diétázó NF Boglárka összejöttek, és az egyik, korai epizód promóciójának kulcsfigurái lettek. A kapcsolatról a fiú így emlékezett meg. „Fiatalok vagyunk, azonos az érdeklődésünk, és ez megadta a kezdő lökést számunkra. A szimpátia vonzalommá alakul, és ez az érzés folyamatosan fejlődik. Elmondhatom, talán megtaláltuk a másik felet.”

NF Boginak Schobert Norbert ígérte a program kezdetekor, hogy címlaplány lesz. NF Milánt erről is kérdeztük, miután barátnőjét valóban fotózásra kérték fel. „Nekem nem fontos, hogy a barátnőm címlaplány legyen. Bogit szépnek látom, nem érdekel, más mit mond. Rátérve a kérdésre; egy normális kapcsolat olyan dolgokra épül, hogy tiszteletben tartjuk a másik vágyát. Ha ő fotózni szeretne, akkor abban támogatom.”