horoszkóp

Nóci otthonülős anyuka lett

2006.01.26. 08:30
A Való Világ egykori műsorvezetőnője jól érzi magát a szülői házban, ahol nyugodt szívvel vonja ki magát a házimunka alól. Közben úgy szervezi a kisfia életét, hogy új szerelme és kisfia édesapja még véletlenül se fussanak össze.

Igazi otthonülő életet él Czifra Noémi, a Való Világ egykori műsorvezetője, írja a Story magazin. A lapból az is kiderül, hogy a műsorvezetőnő nagyon élvezi az anyasággal kapcsolatos teendőket. Nócinak állítása szerint nagy szerencséje, hogy kisfia, Zsombor igazán nyugodt gyermek, akinek már az első napokban kialakultak a szokásai, például az, hogy átalussza az egész éjszakát. És nagy segítségére van édesanyja is, akinek debreceni házában kisfia megszületése óta tartózkodik.

Terhessége alatt hagyták el

A Zsombor születése előtt nem sokkal egyedül maradt tévés személyiség nem sokat bánkódott miután a gyermek apja, Isti a terhesség közepén faképnél hagyta. Ország-világnak mesélte, hogy mennyire várja, hogy életet adjon kisfiának, aki felé a terhesség első percétől kezdve szinte minden figyelme fordult.

Egyelőre marad Debrecenben

Pár héttel ezelőtt azonban felröppent a hír, hogy Czifra Noémi Budapestre szeretne költözni kisfiával, Zsomborral együtt, és barátai segítségével megpróbál talpra állni. A Blikknek az egykori műsorvezető elmondta, többek közt azért is költözött a fővárosba anno, mert tartott attól, hogy minden kapcsolata "felemésztődik". Most úgy tűnik Nóci mégiscsak jól érzi magát a szülői házban, ahol bevallása szerint nagyon jó dolga van, mert nem kell háztartást vezetnie, mosnia, főznie, hiszen édesanyja egész nap otthon van, így lelkiismeret furdalás nélkül kivonja magát ezekből a teendőkből.

Jobb a békesség

A Story arról is beszámolt, hogy Nóci új, a fővárosban élő barátja is gyakori vendég a szülői házban. Noémi azt is elárulta, hogy ugyan teljes a harmónia közte és új kedvese között, egyelőre nem tervezik az összeköltözést, ami egyébként is csak akkor jöhet szóba, ha már mindketten biztosak érzéseikben. Nóci ugyanis semmi esetre sem szeretné, ha gyermekének minden héten új pótapukát kellene bemutatnia. Közben arra is figyelnie kell, hogy Zsombor édesapja Isti, nehogy összefusson a gyakran felbukkanó új kedvessel. A műsorvezetőnő szerint ugyanis jobb elkerülni a felesleges feszültségeket.

Mindent Nóciról

Szinte a teljes ismeretlenségből lett a Való Világ háziasszonya. Zenekaráról VV-szereplése előtt és után nem nagyon lehetett hallani, de közben sem. Melleit megnagyobíttatta, bőrét lecsiszoltatta, homlokát botoxszal ránctalanította. Ez annyira megtetszett neki, hogy ma egy kis plasztikai rendelő tulajdonosa és reklámarca. Nemrég kisfia született, párja Isti, még a terhessége alatt elhagyta.