horoszkóp

Norbi befalazná Liptai Claudiát

2007.03.05. 10:41
Kapcsolódó cikkek (1)
Kőműves Kelemenné sorsára juthat Liptai Claudia, mert kihúzta a gyufát Schobert Norbertnél. A fitneszguru befalazná a műsorvezetőnőt, aki élő adásban beszólt a feleségének.

Befalazná Liptai Claudiát Schobert Norbert - írja a Színes Bulvár Lap. A fitneszgurunál az verte ki a biztosítékot, hogy szerinte Liptai megalázta a feleségét. A Sztárok a jégen című tévéműsorban zsűriző Claudia ugyanis azt találta mondani Schobertné produkciójával kapcsolatban, hogy Rubint Réka "sikktelen" és nem elég nőies.

Norbi szerint Liptai kövér

A közönségnek sem tetszettek a látottak, ugyanis a szombati párbaj végén Nagy Feró maradt versenyben, Rubint Réka kiesett.

Klikk!

"Senkinek nincs joga megalázni az én kétgyermekes, példaértékű feleségemet" - háborgott Schobert Norbert. Úgy vélte, Liptai Claudia kétféle embert nem képes elviselni, aki soványabb nála és akit jobban szeretnek, mint őt.

Vásárlási utalványból Déva vára

A fitneszguru büszke a feleségére, és a műsorban egyfolytában szavazós sms-eket küldött, hogy versenyben tartsa. Ez nem sikerült ugyan, viszont nyert egy a szavazók között kisorsolt vásárlási utalványt. Norbi azzal fenyegetőzik, hogy bontott téglát vesz a kuponból és befalazza Claudiát.