Noszály Sándor egy sorozatsztárral jár

2008.02.10. 09:36
A teniszező és a Jóban Rosszban egyik szereplője, Novák Henriett fél évvel ezelőtt jött össze, miután több éven keresztül csak barátok voltak. Ezt állítják legalábbis a Nagy Ő ismerősei, akiknek Noszály már be is mutatta a lányt.

A Bors információ szerint Noszály Sándor és Novák Henriett, a Jóban Rosszban című sorozat Lindája egy pár. Legalábbis ezt állítják, a teniszező ismerősei. A két érintett fél nem kommentálta a híreszteléseket. "Eddig sem nyilatkoztam a magánéletemről, és ezután sem fogok" - mondta a lap újságírójának Noszály.

A sporttársak szerint - akiknek a Nagy Ő már be is mutatta a lányt - fél éve van együtt a két celeb, a színésznő rendszeresen drukkol kedvesének a pálya széléről, és bizonyos összejövetelekre is elkíséri őt. Előttük állítólag nem titok, hogy a barátságból nemrég szerelem lett.

Képaláírás

A színésznőt az utóbbi pár évben több hírességgel, például Szebeni István műsorvezetővel, vagy Miller Zoltán énekessel is hírbe hozták. Miután két évvel ezelőtt Noszály Sándorral együtt jelent meg az Operabálon, velük kapcsolatban is megindult a találgatás, hogy valóban csak barátság van-e köztük. 2006 júliusában mindenesetre azt nyilatkozta, hogy van barátja, aki felvidéki, akárcsak ő.

Noszály Sándor a Nagy Ő utolsó adásában ugyan Kőszegi Melinda mellett tette le a voksát, de a románc nem tartott sokáig. A műsor után a sportoló éveken át azt hangoztatta, hogy egyelőre nincs szüksége állandó kapcsolatra, és kislánya, Szonja az egyedüli nő az életében. Egyik feljelentőnk ezt nemrég megcáfolta, ugyanis beszámolója szerint Noszály, és jóbarátja Princz Gábor két ifú höggyel nézte meg az Operaházban a Diótörőt december 5-én. A teniszező kísérőjét sajnos nem ismerte fel olvasónk, de vélhetően Novák Henriett volt az egyik titokzatos lány.

Az ifjú színésznő Szlovákiában született, és négy éven keresztül járt a miskolci Zrínyi Ilona gimnázium drámatagozatára. Érettségi előtt figyelt fel rá a Jóban Rosszban egyik castingfelelőse, Pásztor Edina, 2005 szeptemberében így felköltözött Budapestre. Novák, aki egy online interjúban egyszer kifejtette, hogy csak és kizárólag színész akar lenni, idén úgy döntött, hogy továbbképzi magát, és felvételizik a Színház-és Filmművészeti Egyetemre. Igaz, érdekli a pszichológia is, és az ELTE szlovanisztika szakán is szerencsét próbált, de hamar rájött, hogy ez nem neki való. Emellett 2007-ben a TV2 három fordulós műsorvezető-válogatásán is részt vett, ám szereplése nem aratott osztatlan sikert. Till Attila például a következőképpen kritizálta : "Te egy édes barna süti vagy, de nem biztos, hogy itt a helyed."