horoszkóp

Noszály Sándor már nem akar celeb lenni

2008.10.18. 09:50
Noszály Sándor nem vágyik a címlapra, és egyáltalán nem akar celeb lenni. Szerinte az, hogy még nem felejtkeztek meg róla annak köszönhető, hogy a barátnője is ismert.

Az egykori Nagy Ő már egyáltalán nem akar celeb lenni, és nem is vágyik arra, hogy az újságok címlapján lássa viszont a képét. Elmondta, most már csakis a kislányával és a tenisszel foglalkozik. „Néha még megkeresnek egy-két dologgal, de mostanában szerintem már nem vagyok annyira porondon, mint régebben”, mondta el a Velvetnek Noszály Sándor Lőrincz Tímea Ágyak és vágyak című könyvének bemutatóján.

Nézzen képeket a Nagy Ő-ről!

Noszály szerint az, hogy még most is a köztudatban van, nagyban köszönhető annak, hogy jelenlegi barátnője, Novák Heni is ismert ember, a lány ugyanis a TV2 Jóban Rosszban című sorozat egyik szereplője. „Néha a barátnőm miatt lefotóznak, de nem mi keressük a helyet a sajtóban.”, mondta a teniszező. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért a kapcsolatáról a Nagy Ő leginkább csak tőmondatokban hajlandó nyilatkozni, de a korábbi, teljes elzárkózáshoz képest már ez is előrelépés.

Ugyanakkor a Kasza Tibi által róla és a barátnőjéről készített fotósorozatáról örömmel, heves gesztikulációkkal tarkítva beszélt, és büszkén mondta, hogy végre készült róla rendes kép is. „Kasza Tibi fotózása is úgy jött, hogy Heninek el kellett vállalnia valamit a TV2-nek, de nem bántuk meg, mert szép fotókat csinált, és legalább van fotó rólunk.”, lelkesedett Noszály Sándor.