Bár nagyon élvezte az otthoni babázást, egy ideje már hiányzott neki a felnőttek társasága és az időjárási frontvonalak. A nigériai származású időjós második gyereke születése után ismét visszatér a TV2 képernyőjére.

Két gyermek

Szeptemberben apás szüléssel hozta világra második gyermekét Onyutha Judit, aki az év elején egy kubai nyaraláson jött rá, hogy ismét terhes. Sokáig úgy tűnt, Marcell nevű kisfiának mesterséges úton kell majd megszületnie, ám komplikációk nélkül, természetes úton jött a világra szeptemberben. A kis Marci hároméves nővére, Panni mellé érkezett.

Már hetek óta figyelte az időjárást

Klikk a képre!

A pár hónapos babázás után Onyutha Judit most úgy döntött, hogy visszatér a képernyőre, írta meg a Színes Bulvár Lap. A Tv2 időjósát az újrakezdésben párja és anyósa is segítik. Az egykori stewardess azt is elárulta a lapnak, hogy nagyon örül, amiért a két babázás közt is dolgozhatott: kislánya születése után négy hónapig volt születési szabadságon, és most is ebben maradtak a csatornával. Hogy tudását felfrissítse, két héttel az első műsor előtt már elkezdte tanulmányozni az időjárás-jelentéseket. Mint egy interjúban a Nők Lapjának elmondta, már várja a nyári anticiklonokat, mert a telet nem szereti. Kedvence a 25 fokos, napos, enyhe kirándulóidő.

Gyorsan visszanyerte régi alakját

Onyutha Judit irigylésre méltóan gyorsan visszaszerezte alakját. A tévés személyiség nem sportol semmit, karcsúságának titka, hogy reggelizni nem szokott, és folyamatos elfoglaltságai miatt egyébként sem nagyon ér rá enni. Napirendje most, második gyerek születése után különösen szoros, így mivel csak pár perce van naponta, amit evéssel tölthet, sokkal gyorsabban szabadult meg a felesleges kilóktól, mint első terhessége után.

Haza, család

Az ugandai származású időjós már öt éve nem látta édesapját, édesanyja 2004 karácsonyán tudta végre meglátogatni őket. Bár úgy tervezték, még a második gyerek születése előtt elutaznak családjához, hogy végre megismerhessék az unokájukat, 2005 januárjában, egy kubai nyaraláson kiderült, hogy kicsit korábban sikerült másodszorra is teherbe esnie, mint azt tervezték. Panni lánya már nagyon kíváncsi az afrikai nagyszülőkre, mint a tévés egy interjúban elmondta, a kislány még evés közben is a nagypapa fényképét szorongatja.

Minden, amit Onyutha Juditról tudni kell
A Tv2 időjósának édesapja ugandai, ő gyerekkorában Ugandában, majd Németországban élt. Mielőtt tévés időjárásjelentő lett volna, légiutaskísérő volt. Gyerekkori álma volt, hogy stewardess legyen, mert saját bevallása szerint nagyon szeretett repülni. Az álom épp akkor valósult meg, amikor televíziózni is hívták, így egy darabig párhuzamosan röpködött a felhők fölött és beszélt róluk a tévében. Egy idő után azonban döntenie kellett a kettő közt, mert annyira szoros lett a napirendje, hogy már nem volt egyetlen szabadnapja sem, és végül a repülést hagyta abba. A repüléstől azért nem távolodott el teljesen: férje pilóta.