horoszkóp

Kinter Oszkár egy polihisztor

dr
2008.05.12. 08:39
A Cool tévé szoborszépésgű műsorvezetője büszke arra, hogy angol humora van és nem tartja magát szépnek. Nem változna meg senki kedvéért, és a műsorvezetés során az egyéniségét próbálja előtérbe helyezni. Terveibe nem avat be senkit, magánéletéről nem beszél, csak azt lehet tudni, hogy sokat tanult és sok mindenhez ért.

A szobor szépségűnek titulált Kinter Oszkár szerint a szépség relatív dolog, ezért ő konkrétan nem is így határozná meg magát. „Nem tartom magam szépnek. Lehet, hogy mások annak látnak, de én azt mondom, teljesen átlagos vagyok. Egyébként sem hiszem, hogy a külsőm alapján ítélnek meg." A Cool televízió műsorvezetőjét elsősorban arról kérdeztük, hogy mennyire érzi az imidzse részének a szépfiú karaktert. Kinter kizárta a lehetőségét is, és kijelentette: tőle inkább tartanak, mint imádják. „Általában sokan félnek bejönni hozzám a műsorba, mert arra gondolnak, hogy kiforgatom majd a szavukat, vagy kellemetlen helyzetbe hozom őket. Eléggé kritikus vagyok, angol humorom van, ami nem mindenkinek tetszik, ezáltal eléggé megosztom a nézőket. Van egy mondásom: inkább utaljanak azért, amilyen vagyok, mint azért, amilyen nem vagyok"

Kritikus, ironikus, cinikus, egyéniség

A modell azt is hozzátette, hogy soha nem változna meg senki kedvéért. A legfontosabb műsorvezetői küldetésének azt tekinti, hogy vendégei igazi ábrázatát mutassa be a nézőknek. „Ki akarom hozni az emberekből a mindennapi arcukat és nem ahhoz akarok asszisztálni, amit ők találtak ki magukról." A bábuként nem funkcionáló Kinter állítása szerint szereti ezt a munkát, különben nem végezné a modellkedés mellett. „Alapjáraton ilyen vagyok: kritikus, ironikus cinikus. Nehéz elviselni, a magánéletben is, de akiknek hasonló a humoruk, értékelik."

Nézzen sokat tanult Kinter Oszkárt!

A kereskedelmet tanult műsorvezető a magánéletéről senkinek nem számol be, bár egyszer úgy hozta a sors, hogy nem kerülhette ki a válaszadást. „Nem szeretem és nem is szoktam beszélni a magánéletemről. Egyetlen egyszer kellett nyilatkoznom róla." Vendégeit azonban nem kíméli, mert szerinte azok, akik amúgy beszámolnak mindenről, ne vele tegyenek kivételt. „Tudni kell hol a határ, meddig mennek bele. Van, aki egy kicsit kéreti magát, mert nem akar az első körben ilyennel előrukkolni." Kinter tisztában van a képességeivel, tudja, hogy kezdetekben nem lehetett profinak nevezni, sőt, de főszerkesztőknek köszönhetően tudott fejlődni. „Megfogadtam azokat a tanácsokat, amiket adtak, és próbáltam betartani őket. Sosem tanultam ezt a szakmát. Nem szeretnék egyik nagy öregre sem hasonlítani, mert nem kell. Van egy egyéniségem, azt próbálom előtérbe helyezni."

A pénzügyi és számviteli főiskolán kezdő fiatalember mindent csak addig akar csinálni, amíg szereti, illetve amíg kereslet van rá. „Magyarországon az nevezi magát modellnek, akinek nincs szakmája, lásd a playmate-eket. Az énekesekből és modellekből Dunát lehet rekeszteni. Ne feledjük el, hogy ők nem modellek. Azt hívjuk modellnek, akinek külföldön is van hírneve, és többek közt fashion show-kat csinál." Kinter saját bevallása szerint sok szakmában kipróbálta már magát, van tapasztalata, a jövőre bizakodva néz, mert rengeteg ötlete van, de ezekről nem volt hajlandó beszámolni.