horoszkóp

Fekete Pákó könyvet írt magáról

2008.04.05. 10:15
Az énekes lediktálta az életét Ágicának, majd egy énekes lektorálta azt. Fekete Pákó reméli, hogy nagyot durran majd a mű, mert eddig sehol sem hallott történeteket írt meg.

A nigériai énekes titokban megírta első könyvét, ami önéletrajzi ihletésű és kiadója szerint „hajmeresztő és mosolyt fakasztó őszinteséggel tárja fel titkait, és foglalja össze élete legjellemzőbb fejezeteit."  A könyvet az egykori G-Play együttes frontembere lektorálta, bár Fekete Pákó nem neki mesélte el a gyermekkori történeteit, hanem gyermeke anyjának, Ágicának.

A G-Play egyetlen ismert slágere

Az énekest senki nem kereste fel azzal a szándékkal, kiadja az élettörténetét, az énekes maga határozott úgy, hogy megmutatja magából azt is, amit eddig senki sem ismert. „Az én ötletem volt, mert el akartam mondani, hogy ki is vagyok valójában. Nagyon sokan nem tudják. Igazából senki nem tudta hogy egy könyvet írok magamról, ezért mindenkit meglepett. Nem volt nehéz kiadót találnom, egyből ráharaptak" - válaszolta kérdésünkre Fekete, aki  a könyv ajánlójában azt is megígéri, hogy a könyvből kiderül, mikor csajozott be először, és tulajdonképpen hány gyereke van.

Fekete Pákótól megtudtuk, hogy a héten kerül könyve a boltokba, és első körben 3000 példányban nyomták ki. Az énekest azzal kecsegtették, hogy nagy szenzáció lesz a mű, hiszen az embereket érdekli, hogy a didikirálynak milyen volt a gyermekkora és „egyébként is mindenki várja, hogy történjem már velem valami. Nagyot fog robbanni a könyv, mert az utolsó pillanatban jelentettem be, hogy van egy ilyenem." Fekete azzal a nem titkolt szándékkal írta meg a könyvet, hogy ezt kisfia, Bence is majd értékelni fogja, ha felnő. „Büszke lesz rám, mert megmondtam az embereknek, hogy ki vagyok valójában" - hangsúlyozta az apuka, aki bízik benne, hogy fia majd beleolvas apja izgalmas történeteibe.