Megszületett Fekete Pákó kisfia

2008.03.13. 13:45
Kedden este világra jött a mulatós énekes kisfia, Lapite Plank Bence, aki a büszke apuka szerint nagyon hasonlít rá, például ami az elsődleges nemi jellegeket illeti. Bár Fekete Pákó szeretett volna jelen lenni a szülésnél, erre nem volt mód. Egy kisebb komplikáció miatt ugyanis császármetszéssel segítették világra a babát.

Kedden este megszületett Fekete Pákó kisfia. Lapite Plank Bence 51 centiméter és 2 kiló 85 dekát nyom. A nigériai születésű énekes a Velvetnek elmondta, a kicsi hasonlít rá. „A szája az apjáé. Ráadásul szép nagy fütyije van.”

Bár Fekete Pákó és kedvese, Ágica úgy tervezte, hogy az énekes is bent lesz a szülésénél, másképpen alakultak a dolgok. Bence nyakára ugyanis rátekeredett a köldökzsinór, így császármetszéssel kellett világra hozni – írja a Bors. „El kellett menni egy vizsgálatra, itt derült ki, hogy a baba szívverése nagyon lassú. Ezt a vizsgálatot többször is megismételték, de nem változott semmi. Ekkor szólt az orvos, hogy Ágicának bent kell maradni, vagyis menjek haza, pakoljam össze a cuccokat és hozzam be. Reggel nyolckor már bent is voltam a kórházban. Mivel a kicsi láthatóan továbbra sem érezte jól magát, az orvos úgy döntött, hogy este mindenképpen megcsászározzák Ágicát. Este nyolckor be is vitték a műtőbe” - mesélte lapunknak Fekete Pákó.

A büszke apa

„Egy másik szobában vártam. Nagyon izgultam, nehogy valami baja legyen a babának vagy a mamának. Az orvos megnyugtatott, hogy a beavatkozás nem tart sokáig. Öt-hat perc múlva hallottam, hogy felsír egy baba. Tudtam, hogy Bence az. Nagyon csodálatos pillanat volt, egyszerűen nem lehet szavakkal leírni.” – Amint lehetett a kisfiút természetesen Pákó kezébe adták. „Elénekeltem neki az Egyszer volt egy kemence című dalt. Szegény sírt közben, nagyon fázott és remegett, hiszen nem könnyű dolog megszületni. Puszilgattam a hasát. Annyira édes volt” – emlékezett vissza az első találkozásra az apuka.

Egyszer volt egy kemence

Egyszer volt egy kemence, belebújt a kis Bence. Kormos volt a kemence, fekete lett a kis Bence. Ránézett a mamája, nem ismert a fiára. Becsukta a kemencét, jól elverte kis Bencét.

Forrás: mondoka.hu

Később megérkeztek Fekete Pákó kedvesének, Ágicának a hozzátartozói is. „Mindenki babázott és fényképezett. Sajnos Ágicával csak akkor tudtam találkozni, amikor kihozták a műtőből. Odavittem hozzá Bencét, ráraktam a hasára, és adtam neki egy puszit. Ha minden jól megy, szombaton engedik ki őket a kórházból” – nyilatkozta a büszke apuka, aki nem bírta elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire boldog pillanat ez számára. „Mindennap meglátogatom őket. Ma is bemegyek hozzájuk. Alig tudom elhinni, hogy apa lettem” – tette hozzá.