horoszkóp

Fekete Pákó életében nincs több didi, mert apa lett

dr
2008.10.05. 10:35
Fekete Pákó büszke családapa és szeretne még egy gyermeket. Egyelőre többet van otthon kisfiával, mint a gyerek anyja, mert a Bombagyár Rádióban tett látogatása óta nem nagyon hívják fellépni. Az énekes most Hajdú Péter vendége az Esti Frizbiben, ahová kisfiával együtt érkezett.

Az afrikai származású didikirály ma már boldog családapa, és legfontosabb számára kisfia. Az énekes most nem önéletrajzi könyvvel akar büntetni, hanem gyereklemezzel, mert tapasztalatai szerint a magyarok nyitottak az ilyesmire, a gyerekek pedig egyenesen imádják az énekhangját. „Nagyon szimpatizálnak velem, mindig szólnak, hogy énekeljek nekik. Biztos szeretik a kiejtésem. Magyarul és az anyanyelvemen fogok énekelni a lemezen. A kisfiam arcára is mindig kiül a boldogság, mikor meghallja a hangom, így nem volt kérdés, hogy ebbe vágjak bele.”

Fekete Pákó többet van a gyerekével, mint az anyja

Vasárnap este az is látható majd az ATV-n, hogy Fekete Pákó kisfiához, Bencéhez szinte alig beszél magyarul, inkább angolul és anyanyelvén társalog vele. A magyart az édesanyára bízza: „Ágica kizárólag magyarul kommunikál vele, azért döntöttünk így, hogy a gyerek a helyes kiejtést tanulja meg.” A zenész legtöbb idejét fiával tölti, ő pelenkázza, eteti, fürdeti és játszik vele. „Én vagyok a bébicsősz. Ágica már dolgozik, négyig van bent a munkahelyén. Ezért Bence jobban ragaszkodik hozzám, mint az anyukájához. Az anyósom egyszer meg is dícsért, hogy milyen jó apa vagyok.”

„A családomnak küldtem már képeket Bencéről, anyám csodálkozott, is milyen fehér, ők nem ehhez vannak hozzászokva. Mindig meglepődik rajta, de nagyon boldogok, hogy megszületett. Tervezzük, hogy meglátogatnak minket, de az anyagiak miatt egyelőre nem tudjuk, ez mikor valósulhat meg. Kevesebb fellépésem van, még bizonyítanom kell, hogy ártatlan vagyok a Bombagyáros dologban" - mondja az esetről, amikor idén év elején ellátogatott a Bombagyár internetes rádióba, ahol a humoros műsorvezetők többek közt a náci köszöntést gyakoroltatták vele, a nem túl okos énekes pedig felszólításukra még Szálasit és Hitlert is éltette. Később feljelentést tett, mert állítása szerint átverték az adásban.

"Nem jön össze az a pénzt, amit régebben meg tudtam keresni, ezért kellett Ágicának is előbb visszamennie dolgozni. Be kell osztanunk minden forintot.” Ennek ellenére akad néha munkája. Az ékezeteket hiányosan használó énekes, fia születésével egy időben – állítása szerint – felnőtt.

„Bence születése felelősségérzetet hozott az életembe. Ez tök jó dolog. Meg kell teremteni mindent a gyereknek. Nincs több didi, apa lettem. Jó érzés, hogy haza kell rohanom, mert vár a gyerekem. Szerintem ez a legnagyobb boldogság.” Az énekes szeretne még egy kislányt is, és nejével abban állapodtak meg, amint Bence betölti a másfél éves kort, már semmi akadálya ennek.