horoszkóp

Palcsó nem pacsizott George Clooney-val

dr
2007.08.16. 10:06
A Megasztáros énekes szeptemberben újabb lemezzel áll elő, ami már jobban kifejezi lényét. Bár a pletykalapok nem említik, de kapcsolatban él, és kiruccant Cannes-ba is. Palcsó Tamás végigvonult a vörös szőnyegen, de nem haverkodott a hollywoodi sztárokkal.

Többek közt Palcsó Tamást is felkérte a Miniszterelnöki Hivatal, hogy legyen az arca az Ország tortája elnevezésű akciónak. Az énekes Lolával együtt képviseli a magyar könnyűzenét, és tortát is süt az árva gyerekeknek. Hogy hogyan került képbe a Megasztáros, arra még ő sem tudott válaszolni. "Igazából felhívtak a minisztériumból, hogy lenne-e kedvem egy ilyen dologhoz és támogatnám-e ezt a kezdeményezést. Tortasütés, gyerekek, meg hasonló dolgok, úgyhogy természetesen mondtam, hogy első hallásra nekem ez szimpatikus, és amivel tudom, azzal segítem."

Nem jó társaság

Palcsó Tamást nem először keresik meg azzal, hogy álljon valami mögé vagy mellé, ezért mondhatjuk, hogy rutinos segítő. "Olyan előfordul, hogy megkeresnek, hogy támogassak valamit, illetve hogy menjek álljak bizonyos ügyek mellé. De általában fellépéssel kapcsolatban keresnek meg, és a jótékonysági fellépésekre el is szoktam menni."

A Megasztáros most kevesebbet szerepel a sajtóban, mert egyrészt nem viharos a kapcsolata, mint annak idején a Tóth Gabival, és mert visszavonulva szorgoskodik egy stúdióban. "Egy lemezen dolgozom, ami a második lesz. Igazából popzenében gondolkodom, nem fogok a keményebb, vagy az alternatív irány felé most elfordulni, de próbálom jobban megmutatni magam, mint az előző lemeznél. A szövegeket nem én írom. A rutin, amit szereztem az előző lemez készítése alatt és azok a gondolatok, amik azóta értek bennem, arra voltak jók, hogy tudjam, mit kellene másként csinálni. Az akkor egy kicsit rohanás volt, és először nem is a megfelelő emberekkel dolgoztam, mint ez később kiderült. Most ez lesz a következő állomás, ami nagyobbnak mondható az életemben."

Nézze meg képeinket!

Palcsó nemcsak új emberekkel veszi körül magát, de a zenét is máshogy képzeli el, mint első lemezén. "Szerintem a hangszerelés és a számok jellege egy kicsit más, popzene lesz, és egy-két csipet más stílusú zene. Kicsit elmegyünk majd az alapoktól, és lesz pörgősebb funkys számok is, meg lassabb számok és R'n'B-re hajazó dolgok is, de azért azok a dalok sem lesznek teljesen feka zenék. Erre a lemezre sokkal több időt szenteltünk, és még fogunk is, de nagyon szeretném, hogy szeptember elejére végre kész legyen."

Megint a bulvár

Palcsó Tamásról mostanában nem írnak a pletykalapok, amit maximum azért sajnál az énekes, mert nem említenek meg olyan történéseket, amik szerinte tényleg hírértékkel bírnak. "Voltak a magánéletemben olyan dolgok, amiket nem akartam a nyilvánosság elé tárni, és nem sajnálom, hogy ez most nincs és nem hívogatnak minden nap. Viszont azt is tudom valahol, hogy a sajtóban jelen kell lenni, mert különben azt hiszik, nem történik velem semmi. Ha valaki kutyát sétáltat a Margitszigeten, az hír. Hogy én kimentem Cannes-ba a filmfesztiválra, az nem akkora hír. Azt hiszem, inkább tartalmas dolgokkal szeretnék szerepelni a bulvársajtóban. Próbálnám az értéket megmutatni, bár akkor egy kicsit elhajlik a dolog afelé, hogy nem is vagyok érdekes ember. Mert egy érdekes ember kutyát sétáltat, de nekem nincs kutyám."

"Az, hogy engem kivittek Cannes-ba, és az 56-os események ötvenéves évfordulójának alkalmából készült filmet mutattuk be, ez már önmagában egy olyan dolog, hogy jó. Nyilván nem pacsiztam le George Clooneyval, de azt is tudom, az jóval nagyobb hír lett volna" - tesz bizonyságot realitásérzékéről Palcsó. Azt azért határozottan beismerte, hogy ha lett volna erre lehetősége, megtette volna, "de az is lehet hogy nem".