Ősszel indul a Megasztár utódműsora, a Megatánc, melynek férfi műsorvezetője Tilla marad, a kismama Görög Zita sudár alakját és felkonfjait azonban ezúttal nélkülöznünk kell. Görög Zita lehetséges utódjaként egyre inkább a Vivából ismert Patríciát rebesgetik.

Sajtóértesülések szerint a TV2 egyik titkos favoritja a Viva csatornájából ismert Piringer Patrícia, aki táncos múlttal is rendelkezik: két évig volt az Operaház balettkarának tagja, sok évig balettművész és tudásából diplomát is szerzett. Patrícia tévés karrierjének kezdetén hagyott fel a balettozással, a Balettintézet elvégzése után művészeti menedzsmentet tanult az Iparművészeti Egyetemen.

Tizenöt év balett

Klikk a képre!

Patrícia érdeklődésünkre nem erősítette meg, de nem is cáfolta a hírt, mint mondta, a csatorna hivatalosan eddig nem kereste meg, és úgy tudja, egyelőre még többesélyes a női műsorvezető posztja. Patrícia szakmai múltja mindenképp mellette szól, és az is, hogy az utóbbi időben egyre több nem vivás eseményen láttuk élőben műsort vezetni, és egyszer sem érzékeltünk nála durva vagy kínos bakit.

Berlini kikapcsolódás

Patríciát épp a repülőtéren értük utol, nem sokkal azelőtt, hogy Berlinbe repült kikapcsolódni. Mint mondta, feltétlen megnézi az új Helmut Newton kiállítást, elnéz a két év után a hétvégén újra átélhető Love Parade-ra (időközben megtette), egyébként pedig egy héten át pihen. Azt is megtudtuk, hogy a "legnagyobb lelki nyugalommal" várja, mi fog történni ősszel, és bár nem szeret előre jósolgatni, elárulta, ha őt választanák ki a Megatánc műsorvezetőjének, egyik munkáját sem hagyná félbe.

Helmut Newton

Full tabuk

Szigorúan a feltételezéseknél maradva arról érdeklődtünk, hogy készül a fokozott médiafigyelemre, ha netán kilép a Viva tévé szűkebb popkulturális világából az egyik legnagyobb kereskedelmi tévé rivaldafényébe. "Eddig is nagyon kimaradtam a médiaszereplésből, és ez ezután sem lesz másképp: full tabu magánéletem, full tabu a szabadidőm. Ilyen esetben sok függ attól, hogyan indítanak az újságok az ember megjelenésekor. Eldöntöttem, hogy nem fogok reflektálni és nem szolgáltatok ki fölösleges infókat magamról."

Szóval azt sem fogjuk percről-percre közvetítésben megírni, ha majd egyszer férjhez mész? - kérdeztük: "Szerintem csak egyszer lehet elrontani, onnantól kezdve nincs megállás. Én az első naptól kezdve odafigyelek" - válaszolta Patrícia, majd elrepült Berlinbe.