Pély Barna nem ideges, amióta ismeri Dorinát

2006.06.30. 16:35
Pély Barna apukája szerint a gyerekek kapcsolata tökéletes, az anyuka unokát szeretne, Galambos Dorina meg inkább izmosodni.

Bár Megasztár-párból már láttunk néhányat, és a legújabb széria is kitermelte a maga love storyjait, el kell ismerni, hogy Pély Barna és a legelső versenyben feltűnt Galambos Dorina kapcsolata tartósnak bizonyul. Persze igyekeznek minden héten elmondani valamelyik bulvármagazinban, hogy ők milyen régóta együtt vannak, mennyire szeretik egymást, és milyen féktelen a szexuális életük. A legújabb Best magazinban végre a szülőket is megismerhetjük, akik természetesen ugyanúgy szeretik egymást, mint gyerekeik.

Barna nem bírja a feszkót

Galambos Dorinának kamaszkorában meghalt az édesanyja, édesapja azonban most nagyon boldog, hogy lánya jó kezekbe került Pély Barna személyében, aki szerinte irányítja az ő gyerekes lányát. Pély Barna édesanyja ezzel szemben úgy tartja egy férfi ne irányítson egy felnőtt nőt, ezért rá is szokott szólni a fiára. Természetesen megszólalt Pély apja, László is, aki úgy gondolja ez a kapcsolat igazán tartós lesz, hiszen szerinte fia és barátnője még veszekedni sem szokott. Ennek némileg ellentmond Galambos Dorina egyik nyilatkozta, mely szerint eleinte sokat veszekedtek, hiszen ő minden lányra féltékeny volt. Az apa szerint Pély Barna nem bírja a feszültséget, és eddigi kapcsolatai is a sok feszültség miatt mentek tönkre. Édesanyja, Ágota természetesen unokát szeretne, és fűzi a 23 éves Dorinát, hogy vállaljanak gyereket. Ágota anyuka ugyanis úgy gondolja, karriert építeni gyerekszülés után is lehet.

Dorina jó befektetés

Egyelőre azonban Dorina iskolába jár, ráadásul Pély Barna Dr. Jazz elnevezésű zeneiskolájába, és leginkább azon dolgozik, hogy Gwen Stefaniból izmos Madonnává változzon, mert akkor végre levetkőzhetne egy férfimagazinnak. Mint azt Pély Barna egyszer a Velvetnek elmondta, az utóbbi évek legnagyobb lehetőségének Dorinát tartja, de sajnos nem fejtette ki bővebben mit ért ezalatt. Úgy tűnik tehát, hogy Dorina jó befektetés Pély Barnának, aki mint maga mondta, akkor lenne boldog, ha az újságírók az összes titulusát feltüntetnék a neve mellett, úgymint "énekes, gitáros, zeneszerző és boldog ember."