Nem volt elég a tánciskola és a rakat oktató DVD, Pirner Alma most azt vette a fejébe, hogy online tanítja meg a nőket az erotikus táncra. A sztriptíztáncos bizakodó, esküszik erre a módszerre, bár feltételezi, hogy a lányok többsége nem azért fog az internetes oldalon regisztrálni és használni a szolgáltatásokat, mert konkrétan egy vetkőzős számot szeretnének otthon előadni.

Január 1-jére időzítette újabb dobását a magyar Dita Von Teese , lévén, hogy 2006-2007 sztriptíz világbajnoka egy percig sem tud tétlenül ülni. Pirner Alma most azt vette a fejébe, hogy online tanítja meg azokat az erotikus mozgásra, akiknek nincsen lehetőségük személyesen megjelenni a táncóráin. A Dollhouse Tv-t csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe, de enélkül is találtunk pár ingyenesen megtekinthető videót. Hamar rá kellett jönnünk, hogy jobb, ha maradunk a kaptafánknál és inkább csak írunk az erotikáról - kíváncsiságunkat inkább a beígért interjúk keltették fel szex és erotikus témákban. Sajnos ezekből nem kaptunk ízelítőt, 9900 forintért pedig drágállottuk az előfizetést a haladó csomagra. A kezdő és a középhaladó pakk lényegesen olcsóbb, de ezekben csak a csípő mozdulatok, testsimítások és kisebb koreográfiák találhatók - az ilyeneket meghagyjuk azoknak, akik még nem fürödtek be az önfelfedezés és a nőiesség kiteljesedésének világában.

Vannak is jó páran, hiszen az ötlet is onnan jött, hogy nagyon sok vidéki lány volt az elmúlt évek során, akik folyamatosan az iránt érdeklődtek, hogy mikor lesz már a Dollhouse tánciskolának kihelyezett tanfolyama. Pirner először úgy próbálta megoldani ezt a problémát, hogy DVD-ket készített, így Szlovákiától kezdve Finnországig jöttek-mentek az oktatóanyagok. "Aztán úgy gondoltam, sokkal jobb lenne, ha egy online tanfolyamot csinálnánk, ami még nincs is a világon sehol. Azért is jobb, mint egy oktató-DVD, mert az csak egy koreográfiát, illetve egy anyagot tartalmaz, míg a Dollhouse Tv-re folyamatosan új leckéket töltünk fel" - mesélte a sztriptíztáncos. Az induláshoz előre legyártottak cirka 100 videót, és azóta is heti 1-2 napot töltenek a folytatás forgatásával.

"Az erotikus tánc tárháza eléggé összetett, itt nem csak sztriptízről van szó - egy csomó minden más műfaj van benne: sztriptíz-aerobik, székes és talaj koreográfiák, poledance és pole-fitness, lapdance, burlesque, alakformálás, és még rengeteg olyan stílus, amit a Dollhouse Táncstúdió keretein belül meg lehet tanulni. Minden olyan nőnek ajánlom, akik egy kicsit jobban meg szeretnék megélni a nőiességet, vagy picit jobban szeretnének ezzel foglalkozni, illetve azoknak, akiknek nincs lehetősége személyesen eljönni hozzánk és részt venni bármelyik programon. Van, aki csak azért nem tud jönni, mert nem budapesti, vagy olyan az időbeosztása, hogy nem férnek bele az órák, de az is előfordul, hogy nem vállalják föl az arcukat."

Felmerült bennünk a kérdés, meg lehet-e tanulni táncolni az interneten keresztül, valóban nincs-e szükség személyes kapcsolatra, főleg, hogy nem egyszerű lépésekről, hanem egy elég nehéznek tűnő mozgásformáról van szó. Pirner bizakodó, esküszik erre a módszerre is, bár feltételezi, hogy a lányok többsége nem azért fog az oldalon regisztrálni és használni a szolgáltatásokat, mert konkrétan egy vetkőzős számot szeretnének otthon előadni. Sokkal inkább azért, mert mozogna valamit, és nem akar otthon egy fitness DVD-re ugrálni, hanem táncos mozdulatokat szeretne. "Persze nem helyettesíti azt, amikor személyes kontaktus van a tanárral, nyilván arra nincsen lehetőség, hogy a tv-n keresztül kijavítsuk, de azoknak, akik nem tudnak eljönni az óráinkra, azoknak biztosan tud hozzátenni az életükhöz."

A sztriptíztáncosnak viszont nincs ideje elégedetten hátradőlni, hiszen két tánciskolája is van, és függetlenül az online oktatástól egyre több vidéki tanfolyamot akar beindítani. "Január 1-jével csatlakoztunk egy világszövetséghez, ami a Rúdtánc Sportszövetség. Ez összefogja azokat az országokat, ahol van képviselet. Most már én is rendezhetek versenyeket, illetve versenyzőket indíthatok világversenyeken. Lesz is egy világbajnokság március 15-én, amire felkészítünk egy lányt, akit indítani fogunk, májusban pedig újabb versenyt fogunk rendezni - én már inkább csak tánctanárként, illetve szervezőként, a mozgásformák népszerűsítőjeként szeretnék dolgozni."