Az RTL Klub egykori műsorvezetője elégedett magával, és szívesen vonult végig egy szál bikiniben a Cosmopolitan magazin divatbemutatóján. Az eseményt nem előzte meg komoly felkészülés, hiszen naponta edz, és odafigyel arra, hogy mit eszik. Modellkedésre ezután is csak ritkán adja majd a fejét, és inkább eredeti szakmájával szeretne komolyabban foglalkozni.

Pokrivtsák Mónika egyike volt azon hírességeknek, akik a csütörtöki Cosmopolitan Bikinishow-n bemutathattak egy-egy fürdőruhát. Az egykori műsorvezető elmondta, celebtársaival együtt eleinte féltek attól, hogy megmutassák magukat, de amint felléptek a kifutóra a próbán, minden kételyük eloszlott. „Nagyon szépek voltak a fürdőruhák, jól éreztem magam abban a darabban, amit én viseltem. El is feledkeztem arról, hogy egy szál bikiniben kell végigvonulnom több száz ember előtt” – mesélte a Velvetnek Pokrivtsák Mónika, akinek korábban meggyűltek a problémái a felesleges kilókkal, de amióta áttért a bioélelmiszerek fogyasztására, sikerült megszabadulni tőluk.

Az interjú során az is megtudtuk, hogy nem készült különösebben erre az eseményre, hiszen az egészséges étkezés mellett naponta jár edzeni, és tornázik is.„Ha elfogadod a külsőd, jól érzed magad a bőrödben, akkor nincs szükség arra, hogy mondjuk egy bikinishow kedvéért pluszban tegyél valamit. Természetesen az bemutató előtt mindannyian odafigyeltünk arra, hogy mit eszünk, többek közt a salátát is kihagytuk a menüből, hiszen az puffaszt.” Pokrivtsákot korábban azzal vádoltak meg, hogy anorexiás, esetleg bulimiás, de többször is cáfolta ezeket a pletykákat, és nemrég a Cool TV egyik műsorában is kifejtette, hogy teljesen elégedett magával.

Klikk!

Bár az RTL Klub egykori sztárja jól érezte magát a kifutón, nem tervezi, hogy szakmát vált. „Ezek mind jópofa, ám egyszeri dolgok. Ez nem arról szól, hogy valakinek is megfordult a fejében, hogy modell lesz, hanem arról, hogy felvállalod magad és megteheted. Jó móka volt ez a bemutató, nem több. Természetesen jól esik, ha felkérnek egy ilyen munkára, de nekem teljesen más terveim vannak” – nyilatkozta a Velvetnek a Delelő egykori háziasszonya, aki inkább eredeti végzettségét szeretné kamatoztatni, vagy píárral és marketinggel akar komolyan foglalkozni. Pokrivtsák Mónika hozzátette, legyen szó bármilyen felkérésről, ő általában azonnal dönt. „Ez igaz a színdarabokra és a tévés műsorokra is. Minden az adott pillanattól és az adott feladattól függ.”