A műsorvezető hölgy mintegy húsz kilótól szabadult meg, de állítása szerint mind az anorexiába, mind a bulímiába csak kicsit kóstolt bele. Új külsejéhez új pasi is járul, akivel hamarosan összeköltöznek.

Pokrivtsák Mónikának legnagyobb baja mindig is az volt, hogy két dolog érdekelte az újságírókat vele kapcsolatban, a neve és a súlya. Előbbi téma ugyan már veszített fényéből, mindenki tudja, hogy volt férjétől örökölte és azért tartotta meg, mert azt gondolta, nagyon különleges. Súlya azonban még most is téma, a műsorvezető ugyanis már csak 46 kilót nyom, ami drasztikusan kevés, főleg ahhoz képest, hogy 67 kiló volt, mikor elkezdte a tévézést.

Nem hányt sokat

Klikk a képre!

Igaz, akkor nem volt éppen sovány, ám ez mégsem akadályozta meg abban, hogy levetkőzzön egy férfimagazinnak, ami dolgozott is rajta egy kicsit. Aztán fogyókúrába kezdett, és szépen le is fogyott, így levetkőzött még egyszer. Az alakját meglehetős gyorsasággal változtató sztár nemrégiben úgy döntött, még mindig kövér, ekkor szabadult meg további kilóitól, aminek eredménye a jelenlegi állapot. Akkor azt nyilatkozta, kizárólag ananászt és bio ételeket eszik.

A hirtelen soványság eredményeként azonnal elkezdtek terjedni a hírek, miszerint a delelő műsorvezetője anorexiás, de ha nem, akkor meg bulímiás. Pokrivtsák nem tagadott egyértelműen, mint ahogy ilyenkor szokás, hanem beismerte, voltak táplálkozási zavarai, néha túlzásba vitte a fogyókúrát, előfordult, hogy napokig nem evett, aztán meg jó nagyot kajált, de hamar helyre tette magába a dolgokat, és visszatért a rendes fogyókúrához. Állítása szerint egy speciális diétával fogyott le, amit meg is oszt majd mindenkivel, ha itt lesz az ideje. Nemrégiben nyilvánosan demonstrálta, hogy nincs semmi baja, pizzát eszik tortával és tojásrántottával, naponta ötször.

Új külső, új pasi

Miután alakját rendbe hozta, magánéleti téren is sikereket ért el a műsorvezető, ami talán mégiscsak azt bizonyítja, hogy a külső sokat számít. Pszichológiai szempontból közelítve a dolgot persze lehet, hogy csak magával békült ki jobban Poki Móni, aki a Velvetnek a 30. születésnapja előtt azt mondta, legközelebb csak akkor nyilatkozik a magánéletéről, ha férjhez megy, mert nagyon megjárta a sajtóval, még gyereket is szültek helyette. És valóban, a Magyar Bálinttal való kapcsolata óta - aki a Barátok közt sármos szaxofonosát játszotta, akit elvitt a szívroham - nem lehetett róla hallani, most azonban új barátra tett szert, akiben véleménye szerint megtalálta az igazit.

Tóth P. Péter egy telefonokat gyártó cég ügyvezető igazgatója és egy tavalyi Katalin-bálon melegedett össze a műsorvezetővel, majd elkezdtek randizni. Kapcsolatuk néhány hónapja tart, most tervezik az összeköltözést, sőt a Blikk információi szerint az új udvarló lakáskulcsokat adott Pokrivtsáknak Valentinra. Az udvarló az RTL Klubnak azt nyilatkozta, nem szeretne túl sokat mondani magáról, mert szeretné, ha magánéletük megmaradna nekik. Lehet, hogy Pokrivtsák szívesen rejtegette volna pasiját az esküvőig, de a Találkozások magazin, és benne búgóhangú Détár Enikő már égett a vágytól, hogy elsőként számoljon be a kapcsolatról.