Pokrivtsák Mónika harmadszorra igent mondott

2008.04.25. 09:55
Pokrivtsák Mónikát hét év után, a harmadik próbálkozásra végül sikeresen levetkőztette a Playboy. A műsorvezető vetkőzését azzal indokolta, hogy ez a századik lapszám, ő meg végre elégedett a testével.

Pokrivtsák Mónika került a Playboy májusi, századik számának a címlapjára. Az RTL Klub egykori műsorvezetőjét hét évig győzködte a Playboy, miután Pokrivtsák fehérneműre vetkőzött a CKM-nek. Kétszer kapott konkrét felkérést, most végül elfogadta a harmadikat.

”Most érkezett el az idő testileg, lelkileg és szellemileg arra, hogy bevállaljam ezt a fotózást. Nem csak azért, mert ledobtam jó néhány kilót, hanem mert megtaláltam azt a súlyt, amivel nőies vagyok, nem túl vékony, hanem amilyennek lennie kell. Sugárzik a képekről, hogy 33 éves koromra beértem mint nő” – olvasható Pokrivtsák nyilatkozata az RTL Klub sajtóklubján. Az egykori műsorvezető mostanában benne van a vetkőzésben, legutóbb a Cosmopolitan Bikini Show-ján vonult a kifutón fürdőruhában. Már itt is azt mondta, teljesen elégedett magával.

”Ha elfogadod a külsőd, jól érzed magad a bőrödben, akkor nincs szükség arra, hogy mondjuk egy bikinishow kedvéért pluszban tegyél valamit” – mondta akkor Pokrivtsák a Velvetnek.

Nézze meg képeinket!

Pokrivtsák Mónika 2006-ig viszonylag rendszeresen szerepelt a hírekben, de aztán egészen a mostani vetkőzéséig eltűnt. A könnyen felejthető kvízműsorok és az RTL Klub azóta behalt Delelőjének műsorvezetőjével kapcsolatban a leggyakrabban felmerülő téma a súlya, illetve annak elvesztése, és visszanyerése.

Aztán lefogyott húsz kilót, azt mondták róla, hogy anorexiás és bulimiás. Pokrivtsák nem tagadott egyértelműen, azt mondta, előfordult, hogy túlzásba vitte a fogyókúrát. Ezután jöttek a biodolgok, meg különféle porok, amiknek saját bevallása szerint az egyre fiatalodó alakját köszönheti.

Pokrivtsákról még azt érdemes tudni, hogy a bal mellén van egy tetoválás, amelyek a Playboy képein eltűntek az utómunkálatok során. A mellét díszítő rajzról az egykori műsorvezető az RTL Klub Reggelijében korábban így nyilatkozott: „Azt vettem észre, hogy iszonyatosan viszket, begyulladt, és voltak ilyen pöttyök, amiket, ha megnyomtam, festék jött ki belőle”.

A Cosmopolitan fürdőruhás show-ján Pokrivtsák annyit még elárult, hogy szeretne eredeti szakmájában dolgozni, vagyis pr-os és marketinges lenne szíve szerint.