horoszkóp

Pokrivtsák Mónika leszámolt a vetkőzéssel

2008.10.21. 10:11
Pokrivtsák Mónika csak egy hete érkezett Magyarországra, de hamarosan indul is tovább Angliába. Mindössze pár napja tért haza Amerikából. Állítása szerint most csak pihenni szeretne, nem a szakítása miatt utazgat ennyit. Az RTL Klub a jövőben is igényt tart a műsorvezető munkájára, aki már komolyabb dolgokkal foglalkozik, mint a vetkőzés.

Pokrivtsák Mónika Amerikában nyaralt. Eljutott Miamiba, Salt Lake City-be, pihent a Karib-szigeteken, de a szíve mindig New Yorkhoz húzza. A műsorvezető ismét hangsúlyozta, hogy nem menekül, nem a szakítása miatt utazgat ennyit.

Pokrivtsák Mónikának még a nyár közepén ért véget egy három éves kapcsolata. Pokrivtsák exéről kiderült, hogy a férfi nagyot csalódott a műsorvezetőben és könyvben fogja a nagyközönség elé tárni a szennyesüket. A kézirat azonban a mai napig nem készült el és a műsorvezető szerint már nem is fog. „Mi már fölülemelkedtünk ezeken a dolgokon. Nem hinném, hogy bárkinek is lenne köze ahhoz, hogy miért ért véget a kapcsolatunk. Erről többet már nem szeretnék beszélni.”- nyilatkozta Pokrivtsák Mónika.

Klikk!

Miután a Playboy-ban megjelentek Pokrivtsák Mónika képei, felröppentek olyan hírek, hogy az elkészült fotókra más országok férfimagazinjai is igényt tartanának. Az Amerikából most visszatért műsorvezető azonban úgy vélekedik, hogy az már a Playboy dolga, hogy továbbadja-e a képeket másnak, vagy sem. Nem tud arról, hogy más lapokban is megjelentek volna a fotók. „Én már leszámoltam a vetkőzéssel. Azóta nem kaptam másik férfimagazintól felkérést, mivel külföldön voltam, de nem is vágyom rá. Sokkal komolyabb dolgokkal foglalkozom jelenleg.” - mondta a Velvetnek a műsorvezető.

Pokrivtsák Mónika azt is elárulta, hogy jelenleg is szerződésben áll az RTL Klubbal. Pihenése és utazgatása után számítanak rá a csatornánál. Hogy mikor áll újra munkába, azt még ő sem tudja pontosan.

A műsorvezető még augusztusban beszélt arról, hogy nem szeretne örökké képernyős maradni, Bódi Sylvivel összeállnak és egy közös rendezvényszervező céget alapítanak. Pokrivtsák Mónika elmondta a Velvetnek, hogy tulajdonképpen nem alapítottak új céget, csak beszálltak egy már működő vállalkozásba. Rendezvényszervezés a fő profiljuk, így a két híresség tárgyalásokra és promóciós rendezvényekre is jár. „Ha nem vagyok itthon, akkor Bódi Sylvi intézi az ügyeket. Most rengeteg dolog szakadt rám, de nagyon élvezem.” - tette hozzá.