horoszkóp

Fodor Rajmund még nem tudja mit hoz a jövő

2008.03.07. 09:23
A vízilabdázó szívesen reklámozna - persze a jó ízlés határán belül - bármit, mert szerinte potenciális vásárlókat lehet fogni sportolókkal. A jövőt még nem sejti, abban azonban biztos, hogy van még pár jó éve a sportágban.

A sallangmentes játékáról ismert Fodor Rajmunddal egy szponzoreseményen találkoztunk, ahol első kérdésünk az volt a vízilabdázóhoz, hogy mennyi idejét veszik el ilyen kiruccanások. „Hál isten gyakran járunk el a főszponzorunk jóvoltából. Ha nem is minden héten, de havi rendszerességgel adódnak ilyen, és ehhez hasonló események" - mondta a 93-ban még Vangelisért rajongó sportoló.

Fodor ruhában!

Sajnálatos tény és az itthoni marketing

Mivel Benedek Tibor állandó szereplője a reklámoknak, megkérdeztük Fodort is, hogy mi az amit szívesen vállalna, illetve mi az, amit visszautasítana. „Nyilván egy ízléses, normális reklámban bármikor szerepelnék. Szerintem bármelyik magyar sportoló szívesen vállalkozna ilyenre. Sajnálatos tény, hogy az itthoni marketing és PR-ügynökségek, nem igazán látják és érzik át, hogy egy élsportoló, uram bocsá' egy olimpiai bajnok, milyen hatalmas reklámértékkel bír, amit a cég javára lehet felhasználni. Tavaly sportmarketingből írtam a szakdolgozatomat a Nemzetközi Üzleti Főiskolán, úgyhogy némi rálátásom van a dolgokra, mindkét oldalról."

A firenzei légiós először a jogi egyetemen tanult, később azonban átigazolt egy másik főiskolára, amiről azóta is azt állítja, jó döntés volt. „Beleszerettem, úgyhogy örülök, hogy ezt választottam." Az okok közt az is szerepelt, hogy a göndör torpedó a megszerzett tudást mindkét oldalon tudja értékesíteni. „Két oldalról látom az eseményeket, személyesen saját bőrömön tapasztalom, pro-kontra, hogy mik ennek az előnyei meg a hátrányai." Mikor a jövőről kérdeztük az angyalarcúként aposztrofált Dominóst, a bizonytalanság arra késztette, ne szólaljon meg.

Azt viszont megosztott a Velvet sportban nem jártas tagozatával, hogy 32-36 éves korig lehet vízilabdázni első osztályú szinten. A válogatott szint viszont előbb, 30-32 körül szokott véget érni, mert ott magasabb a követelmény. „32 éves múltam nemrég, van egy pár jó évem még, gondolom" - tette hozzá a februári születési jobbkezes balszélső.