horoszkóp

Rékasi Károly megbámulja a fiatal lányok seggét

2008.11.23. 10:17
Kapcsolódók (1)
Rékasi Károly az Álom.net című filmben alakítja majd az egyik gimnázium tornatanárát. A forgatáson megtudtuk, Rékasi szerint egy egészséges férfiember szívesen legelteti a szemét a fiatal lányok fenekén, ezért ezt a momentumot a szerepébe is beledolgozták.

Rékasi Károly az Álom.net című filmben vállalt epizódszerepet, aminek a forgatókönyvét Steiner Kristóf írta, N. Forgács Gábor rendezi, és még Reviczky Gábor is szerepel benne, aki szerint a magyar rendezők szellemileg szegények.

„Egy elképesztően nagyszerű és konzervatív gimnázium testnevelő tanárát játszom, személy szerint Károly bá't. Rettenetes volt, amikor először megláttam, hogy bácsi. Tehát nem középkorú, vagy fiatal, amit szeretnék, nem. Egy idősödő testnevelő tanár, aki egyébként a gimnázium kosárcsapatát is edzi” – mesélte Rékasi Károly a siófoki forgatáson.

Klikkeljen Rékasi Károlyért!

A sztori szerint az iskola kosárcsapata éveken keresztül megnyerte a bajnokságot, kivéve a korábbi szezonban. Károly bá és az igazgató közösen mindenféle dolgot kitalálnak, hogy visszaszerezze a csapat a bajnoki címet. És nagyjából ennyi elég is, nem szeretnénk több részletet elárulni a filmből.

A forgatás még október végén volt, Rékasi a családjával néhány napra el is költözött a nyár végén kiürülő Siófokra, amit nagyon élvezett. „Hála a jó istennek, üres a város. Jókat lehet sétálni, gyönyörű a hely, meseszép az idő” – mondta.

Az egészséges férfi

Az ember egyik meghatározó gimnáziumi élménye a fiúkat szívató, a lányokat meg túlzottan kedvelő tornatanár. Ezt a sztereotípiát Rékasi is ismerte, de ha nem ismerte volna, akkor is a nyálcsorgató tanár figuráját játszaná el, mert az élet így hozta.

Megkérdeztük, hogy a pedofil-vonalat erősíti-e karakterével. Ezt a választ kaptuk: „Ki számít pedofilnak? Én úgy tudom, hogy a 14 év alattiaknál mondják azt, hogy pedofil. Ebben a gimnáziumban meg úgy alakulnak a dolgok, hogy 14 év fölött kerülnek be az emberek. Szóval nem erről van szó”.

„Minden épelméjű és normális biológiával rendelkező férfiember megbámulja azokat a szép lányokat, akik például ebben a filmben is szerepelnek. Nem tudom, hogy ez szempont volt-e a válogatásnál, de gyönyörű lányok vannak. Nagyon irigylem azokat, akik majd beülhetnek a mozi nézőterére, mert a film végéig káprázatos csajokat láthatnak” – fejtette ki elméletét a színész.

Klikkeljen Rékasi Károlyért!

Ennek megfelelően a filmbéli Károly bácsi is a lányok fenekét nézi, de ennek is megvan a maga története. „Próbáltunk egy jelenetet, ahol ott volt a két főszereplő lány, akiket a jó isten szerintem jó kedvében teremtett meg. Én meg azon kaptam magam, hogy belefeledkeztem a látványukba. Konkrétan a fenekük látványába. És milyen a színészember? Rögtön raktároz, abból indul ki, amit lát. Utána beszéltünk N. Forgács Gáborral, hogy akkor miért ne lehetne ilyen ez a tesitanár. Olyan, aki nagyon szívesen megnézi a lányok fenekét. Gábor volt olyan jó, hogy rögtön igazított kicsit a forgatókönyvön. Szóval így alakult ki a karakter, a személyiség. Nagyon fontosnak tartom, hogy tegyük élővé, igazivá” – kaptunk egy rövid bepillantást a színész szakmába.

Abba a szakmába, amit annyira nem ismerünk, ezért egy óvatlan kérdéssel véletlenül a falhoz szegeztük Rékasit. Megkérdeztük, hogyan ábrázolja a egy epizódszerepben azt, hogy vidéki tornatanárról van szó. „Nem, én annyira nem vagyok ügyes színész, hogy azt eljátsszam, hogy két tesi óra között otthon voltam, és megetettem a malacokat. Ilyet ne várjatok tőlem, ez nem megy” – mondta nevetve.

„Ez egy epizódszerep, ezért igyekeztük megtölteni olyan dolgokkal, hogy Károly bácsi ne múljon el nyomtalanul a moziban. Ez a film nem Károly bácsiról és az ő elmulasztott lehetőségeiről szól, nem. A film egy gimnáziumról szól, a film az ott lévő fiatalok életéről szól. Károly bácsi köszöni szépen, az oldalvízen elevez” – zárta le a beszélgetést Rékasi.